Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Časopis Computer: Na DIGIlidi.cz není nic zbytečného

10. 06. 2007

10. 06. 2007

V čísle 11/2007 časopisu Computer se objevila recenze našeho webu. Celkové hodnocení dopadlo velmi dobře, což nás samozřejmě těší. A co vy? Jak se vám líbí náš web a co byste na něm zlepšili?

„Tento nový web je postaven na redakčním systému Drupal, na kterém běží mimo jiné i webové stránky našeho časopisu. Autoři se snažili využít systémů kategorií, vestavěného vyhledávání, práce s nabídkou, postraních boxíků, komentářového systému, anket a dalších prvků, které Drupal standardně nabízí. Zdá se, že žádný z prvků zde není navíc nebo nevyužitý, což se často stává amatérským tvůrcům při prvních krocích s redakčními systémy.“ Zaznělo v hodnocení.

Z výtek bylo zmíněno nedodržování pravidel XHTML kódu nebo další drobnosti, například ne úplně dokonalé zobrazování data vkládaných článků. Druhou zmíněnou věc a podobné napravíme. Co se týče validity kódu, jádro webu je validní, u vkládaných článků zatím důslednou správnost opravdu nehlídáme. Důležité pro nás je finální zobrazení na různých prohlížečích, což se nám snad daří.

Podrobné hodnocení

Nápad 4/5
Obsah 4/5
Vzhled 4/5
Kód 3/5
Struktura 4/5

Celkem 4/5

Jak to vidíte vy?

A co vy? Jak vidíte uvedené hodnocení? Máte nějaké výtky nebo tipy pro zlepšení DIGIlidi.cz? Přispějte svými náměty přímo do diskuse, nebo nám napište na e-mail(redakce@digilidi.cz).

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.
Jistě znáte scény z filmů, kde, pro zvýšení napětí, při kopírování dat do nebo z počítače toho úplně nejvíc nejzlejšího padoucha prožívá hlavní hrdina perné chvíle, protože to jde prostě strašně pomalu. Kdyby měl po ruce testovaný SSD disk AData SE760, asi by si ušetřil mnoho nervů a potu...

Osobně jsem podlehl kouzlu malých 10 až 12palcových notebooků či hybridních tabletů s klávesnicí. Jsou však lidé, kterým na velikosti záleží, i když výkon moderních 4jádrových Atomů by jim zcela stačil i s 2 GB RAM. Pro ty nabízí Umax řešení v podobě ultra-levného 14palcového notebooku…

Každému z nás se jistě stalo, že jsme omylem smazali soubor, zavadili o Delete, anebo se k němu chtěli později vrátit. První možností je Koš ve Windows již od pradávna. Co dělat, když jste jej vysypali (často automaticky), anebo jste tak učinili např. na paměťové kartě či flash disku, kde koš není nastaven? Zde přichází ke slovu různé utility, které data dokáží „vytáhnou ze záhrobí“. Jako dnes testovaný program EaseUS Data Recovery Wizard.
Po odolném reproduktoru, který jsem pořádně potrápil, si dnes představíme další kousek, který sice autem přejíždět nehodláme, ale pod vodu se koukne – nabízí krytí IPx7. Zaujmout chce jinými zbraněmi – kvalitním prostorovým zvukem, dobrými basy, výkonem 12 W a výdrží akumulátoru přes 7 hodin.
Dalším zástupcem herních periferií značky Genesis, kterého vám představíme, je vrcholný model sluchátek Neon 750 RGB. Ty mají tradičně velmi bohatou výbavu včetně obalu pro přenos. Zaujmout chtějí mimo jiné aktivním osvětlením, které je přímo nabíjeno USB portem.
Tato věc patří do trochu jiného soudku, než běžně testujeme. Značka TrueLife patří do portfolia české společnosti elem6, které čítá také značku Lamax. Zaměřuje se na elektroniku určenou k péči o zdraví či tělo jako elektrické kartáčky, chytré váhy či teploměry, tlakoměry. S jednou takovou novinkou vás zkusíme v rychlosti seznámit.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek