Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Seagate Seven – nejtenčí externí disk na světě

05. 01. 2015

05. 01. 2015

Společnost Seagate slaví 35 let existence, představila svůj 7mm externí disk určený pro USB 3.0 s kapacitou 500 GB se jménem Seagate Seven, má jít o nejtenčí externí disk na světě, čemuž můžeme věřit.

Tento model vyniká kromě elegantního vzhledu docíleného použitím oceli a tloušťkou pouze 7 mm s tím, že na něm najdete pouze konektor pro připojení USB 3.0 kabelu a indikační diodu. Hmotnost činí 150 g. Na trhu se objeví již během ledna za cenu 2krát většího běžného disku 99,99 USD (asi 2 300 Kč).

Zdroj: Seagate

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Google přináší generativní umělou inteligenci a to přímo do své aplikace Mapy Google. Nově pomohou uživatelům najít zajímavá místa pomocí velkých jazykových modelů (LLM). Tato funkce bude odpovídat na dotazy týkající se doporučení restaurací nebo nákupů, například pomocí svého LLM „analyzuje podrobné informace Map o více než 250 milionech míst a důvěryhodné statistiky od naší komunity více než 300 milionů přispěvatelů, abyste mohli rychle zjistit, kam jít.
V brněnském sídle společnosti Zoner se v pondělí 4. 9. 2017 uskutečnila tisková konference, která představila poslední aktualizace ZPS X a byla i oslavou prvního roku prodeje programu formou předplatného. Nejvýznamnější novinky uvádíme v článku.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek