Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Microsoft uvádí Surface Book, půjde o hybrid

07. 10. 2015

07. 10. 2015

Apple má svůj MacBook, Microsoft již dlouho otálel, nyní uvádí Surface Book a přijímá objednávky za ceny od 1 499 USD (asi 36 100 Kč). Co nabízí?

Asi tím nejzajímavějším lákadlem tohoto 1,6kg notebooku bude dotekový displej PixelSense o úhlopříčce 13,5 palců s vcelku netradičním rozlišením 3 000 × 2 000.

Zajímavý je kloub, kterým je uchycen odnímatelný tablet ke klávesnici. S ovládáním vám pomůže stylus Surface Pen. Ten doplňuje přední 5MPxi a zadní 8Mpix kamera.

Procesory budou blíže nespecifikované Intel Core i5 nebo Core i7 (6. generace), spřažené s 8 GB až 16 GB operační paměti a 128 až 512GB SSD disky. Grafická jádra ponesou značku Intel HD nebo Nvidia GeForce. Šasi je vyrobeno z magnesia. Výdrž slibuje až 12 hodin sledování filmů. Pokud zatouží po nejsilnějším modelu, sáhne zákazník do peněženky pro 2 699 USD (asi 64 900 Kč).

Zdroj: Microsoft

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Hledáte videokameru téměř bez kompromisů a jste ochotni za ni zaplatit vyšší částku, pak zbystřete, protože společnost Canon dodala již na podzim roku 2017 trh model Legria GX10. Konstruktérům se vše povedlo implementovat do stále ještě poměrně kompaktního těla, které padne do ruky přímo dokonale a vy s ním ihned po prvním uchopení jakoby srostete v jeden celek. Jsem si vědom toho, že úvod článku může někomu připadat spíše jako reklamní sdělení. Nejde to však popsat jinak nežli v superlativech, a to téměř bez výhrad. Jednu tu ale pro vás přece mám. Je to můj náhled na dle mého přemrštěnou cenu. O tom ale až později.
Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.
Německý výrobce Rollei se primárně zaměřuje produkci akčních kamer, stativů a vybavení pro fotografy. My jsme měli možnost otestovat jednu ze tří nabízených autokamer, a sice model DVR-318, kterou pořídíte ve značkovém eshopu za 3 490 Kč, čímž se stává vlajkovou lodí (do auta) firmy v této kategorii.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek