Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Highendový Chromebook s vysokým rozlišením

29. 04. 2016

29. 04. 2016

Společnost HP dnes představila výkonný, ultra-tenký Chromebook 13 v kovovém designu s 6. generací procesorů Intel Core M.

13,3palcový IPS displej disponuje rozlišením 3 200 × 1 600 (QHD+), což výrobce doplnil značkovými reproduktory B&O. Šířka notebooku při tom činí 12,9 mm a hmotnost pouze 1,29 kg. Dobrý výkon slibuje 16GB paměť  a výdrž až 11,5 hodin. Nabíjení je řešeno konektorem USB-C, který poslouží i pro připojení docku.

TIP: Recenze Acer Chromebook 11 – vytrvalý bílý kůň

Cena notebooku nebude nízká, 499 USD (asi 11 900 Kč ), za poplatek 16 USD měsíčně pak získáte kompletní řešení včetně ochrany proti poškození či vyzvednutím zařízení u zákazníka díky službě HP „předplatného“.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Před nějakým časem jsme měli v rukou MXQPiPO TV a Remix Mini, čili zařízení, která činí televizor „chytřejší“. Nyní jsem dostal k dispozici další mini PC - model Xtreamer mxV v České republice distribuovaný firmou Umax. Dle samotného vyjádření výrobce je jejich cílem vytvářet cenově dostupná zařízení pro pohodlné přehrávání multimédií. Ve svém portfoliu nabízí spoustu modelů, jen sám model mxV, který je předmětem této recenze, má hned další dvě verze – Plus a Pro.

Jak oznámila firma Dolby Laboratories, budou první evropské stanice s HDTV používat Dolby Digital. Ten bude integrován přímo do set top boxů.

Nepřehlédněte

Jedním z dalších Umaxů, které plánujeme otestovat, bude v dubnu nebo květnu 10palcový tablet s pouzdrem v klasickém stylu. Kromě tohoto skoro kapesního počítače plánujeme i test většího brášky Umax 11Wa, dále zabrousíme opět mezi reproduktory s Niceboy Raze, něco také natočíme nejen v akci s Niceboy Vega 5 Fun, ale také v automobilu s Rollei CarDVR-318.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek