Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Club3D má USB dokovací box s DisplayPortem

06. 01. 2017

06. 01. 2017

Club3D představila Type-C Charging Mini Docks, the CSV-1537. Jde o krabičku, která z USB portu typu C vyvede jednak zmiňovaný DysplayPort 1.2 a také klasické USB typu A pro data a také USB typ C pro nabíjení zařízení s příkonem až 60 W.

 

TIP: HDMI si porozumí s porty USB typu C

Maximální rozlišení výstupního obrazu činí 4K při 60 Hz (tedy 3 840 × 2 160) se standardem USB 2.0 na druhém portu, nebo 4K při 30 Hz, kdy USB typ A zvládne i rychlost USB 3.0. Podmínkou je to, aby vaše zařízení podporovalo výstup obrazu skrz USB port. Na trhu se tato praktická věc objeví již příští týden.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Nabízí parametry spíše průměrné jako plné HD při 60 FPS, nechybí Wi-Fi či dálkové ovládání, vlastnosti dnes již nižší střední třídy akčních kamer. Sem i cenou bez koruny 2 000 Kč zapadá. Neztratí se v konkurenci? Niceboy Vega je hodně levná, Vega 5 Pop má dotykový displej, ale proč recenzujeme kameru, která není úplnou novinkou a ničím nevyčnívá? Proč ne.
Notebook HP nám do redakce zavítal po dlouhé době, což kvitujeme s radostí. Nečekejte herní stroj, takové nás nezajímají, spíše oceňujeme něco univerzálnějšího jako testovaný model. Vůbec ale netvrdíme, že půjde o slaboučkého rachitika. Kupujete řádně vybavený stroj pro plnohodnotné domácí použití.
Recenzi akční kamery Rollei 420 jsme vám nabídli před rokem, od té doby se stále chytáme na novější a „nadupanější“ model 430, který odlišuje hlavně displej na čelní straně a schopnost natáčet 4K při 30 FPS. V době představení jistě špička, jak si povede kamera v době, kdy se nachází prakticky na konci životního cyklu?
Jedním z dalších Umaxů, které plánujeme otestovat, bude v dubnu nebo květnu 10palcový tablet s pouzdrem v klasickém stylu. Kromě tohoto skoro kapesního počítače plánujeme i test většího brášky Umax 11Wa, dále zabrousíme opět mezi reproduktory s Niceboy Raze, něco také natočíme nejen v akci s Niceboy Vega 5 Fun, ale také v automobilu s Rollei CarDVR-318.
Jednou za čas mě přepadne touha hledat nejlepší příslušenství pro notebooky. Reproduktorů jsme již měli v redakci mraky, podobné množství akčních kamer či powerbank. Delší dobu mě mysl nutila uvažovat nad chladicími podložkami. Yenkee se neosvědčila zcela, podobně Trust GXT 220 (bez recenze), takže se vtírala myšlenka zkusit osvědčenou firmu, která má s chlazením bohaté zkušenosti, Cooler Master.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek