Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Unboxing video BML CarCall BT-3

27. 07. 2019

27. 07. 2019

Občas se zadaří narazit na výhodnou akci i na českém webu. Jednou z takových koupí se pro nás ukázal Bluetooth reproduktor značky BML navržený primárně coby handsfree do auta za 249 Kč. Výhodnos podtrhuje i přípmnost USB nabíječky do 12V zásuvky v autě (což je logické). Dnes vám opět nabízíme video z vybalení produktu.

Ze specifikací zmiňme 2W výkon mono reprodukzoru, 600mAh akumulátor 3,7 V a slibovanou dobu výdrže v režimu připojení k telefonu 600 h.

 

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Testovaný reproduktor míří do vašich domovů spíše než na cesty, venkovní párty či grilovačky, které Češi milují. Výrobce to naznačuje názvem, který nás nenechá na pochybách, že nejde o klasický přenosný reproduktor, který budete denně s sebou nosit na hřiště, byť mobility se zcela vzdát nechce. Výkon 20 W již zavdává na kvalitní zážitek z (mobilní) domácí hudby.

Nepřehlédněte

Niceboy voděodolné reproduktory umí, o tom jsme se již několikrát přesvědčili (např. první Raze nebo Raze 2 Twins). Dnes rozbalíme novinku Raze 4 Origin, která chce kromě krytí IP67 oslovit také výkonem 20 W a výdrží kolem 20 hodin a FM rádiem s integrovanou anténou. Nic z toho nezní špatně, tak uvidíme v recenzi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek