Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Přichází Ainol Numy 3G Sword

10. 04. 2014

10. 04. 2014

LCD tablet Ainol NUMY 3G Sword je dalším tabletem Ainolu, který českým uživatelům nabídne možnost telefonování hned ze dvou SIM karet a současně podporu 3G dat .

Navazuje tak na původní model NUMY, oproti němu ale nabídne například lepší displej a více paměti. Tablet lze díky jeho funkcím využívat takřka stejně jako mobilní telefon, k čemuž napomáhají i velmi přijatelné rozměry 189 × 108 × 9 mm a hmotnost 286 g. Tablet je nabízen v bílé nebo černé variantě.

Podpora telefonních funkcí prostřednictvím dvou SIM karet není jedinou výhodou, kterou Ainol NUMY 3G Sword uživatelům nabízí. Mohou využívat také technologii GPS pro navigaci a v tabletu nechybí ani podpora Bluetooth ve verzi 4.0. Samozřejmostí je Wi-Fi ve standardu 802.11 b/g/n. Tablet obsahuje čtyřjádrový procesor Mediatek 8382. Ainol NUMY 3G Sword je vybaven 7“ IPS displejem s rozlišením 1 024 × 600 bodů. Interní paměť s kapacitou 16 GB lze rozšířit přídavnou MicroSD kartou o dalších až 32 GB.

Multimediální výbavu zajišťuje především dvojice fotoaparátů. Na přední straně má tablet snímač s rozlišením 2 Mpx, zadní kamera pak zvládá pořizovat fotografie v maximálním rozlišení 5 Mpx. Tablet je dodáván v kompletní české lokalizaci s přístupem do obchodu Google Play. Doporučená MOC vč. DPH a všech zákonných poplatků je pro model NUMY 3G Sword 3 590 Kč. Již pro vás připravujeme recenzi!

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Nabídka Umaxu v posledních týdnech zažívala změny – a sice ve složení procesorů, kdy mělo býti více modelů s „Gemini Lake“, ale nestane se tak v brzké době. Intel nestíhá, takže pokud jste čekali na novou generaci úsporných mobilních procesorů, jiná možnost než 14Wg Plus nezůstává. Což nevadí, on se totiž notebook povedl, opět je o něco lepší.
Nejsem fanouškem nakupování elektroniky či sportovního vybavení v supermarketu. Dlouhou dobu jsem byl vyloženým odpůrcem. Když jsem narazil na tuto lampu, která jakoby z oka vypadla námi testovanému Lamaxu, zaujala mě i cenou. Pak jsem ji objevil ve výprodeji za 50 % původní ceny, neodolal a 399 Kč (včetně desátek pro Babiše) vytáhl z peněženky bez okolků.
Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.
Na jaře jsem si vyzkoušel první sluchátka od firmy Lamax, jednalo se konkrétně o model Elite E-1. A byl jsem velmi mile překvapen. Na podzim jsem dostal k dispozici sluchátka Blaze B-1, která se v portfoliu firmy Lamax nachází ve spektru levnějších modelů (cena 1 190 Kč). Otázka tedy je, zda milé překvapení z Elite E-1 přetrvalo.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek