Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Amazon.de je nyní dostupná v češtině

07. 11. 2017

07. 11. 2017

Česky mluvící zákazníci si nyní na německé verzi populárního obchodu Amazon.de mohou užít mnohem pohodlnější zážitek z nákupu díky možnosti přepnout preferovaný jazyk z němčiny na češtinu. Od začátku jsou v češtině dostupné miliony přeložených názvů produktů a mnoho dalších užitečných částí webu, jako je například sekce Můj účet. Amazon.de také poskytuje kompletní českou navigaci, český zákaznický servis s emailovou i telefonickou podporou a v neposlední řadě také objednávky a zásilku zboží v češtině. Další funkce v lokálním jazyce budou postupně přibývat.Na Amazon.de si teď mohou zákazníci vybírat ze široké nabídky produktů ve více než 30 kategoriích a užívat si pohodlí při dodání zboží prostřednictvím rychlé a spolehlivé logistické sítě Amazonu. Možnost výběru češtiny jako preferovaného jazyka je k dispozici v prohlížečích stolních počítačů a notebooků. Zákazníci, kteří na Amazon.de nakupují opakovaně, si ji mohou také uložit ve svém profilu.

Česká lokalizace v počáteční fázi zahrnuje:

  • Navigaci webových stránek
  • Miliony přeložených názvů produktů. Jejich počet časem poroste.
  • Zákaznický servis s podporou na e-mailu i telefonu
  • Většinu uživatelské nápovědy
  • Sekci Můj účet
  • Potvrzení objednávky a zásilky

Český jazyk je na Amazon.de nejnovějším přírůstkem. Web Amazon.de je pro zákazníky dostupný také v holandštině, angličtině, němčině, polštině a turečtině.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.
Není lepší věci pro zrychlení počítače nebo notebooku, než přechod z klasického plotnového disku na SSD. Ať už v podobě SATA SSD, nebo lépe NVME M.2. Nástrojů na migraci dat ze starého disku na nový zdarma je ale docela málo.
Tato věc patří do trochu jiného soudku, než běžně testujeme. Značka TrueLife patří do portfolia české společnosti elem6, které čítá také značku Lamax. Zaměřuje se na elektroniku určenou k péči o zdraví či tělo jako elektrické kartáčky, chytré váhy či teploměry, tlakoměry. S jednou takovou novinkou vás zkusíme v rychlosti seznámit.

Nepřehlédněte

Spousty souborů, videa, obrázky a hudba se závratnou rychlostí rozrůstají, a už ani nevíme, kam s nimi. Než bude vše přístupné a dostupné online ještě chvíli potrvá, a tak se v mezičase můžeme upírat jedině k pevným diskům. A pokud to má mít řád a efekt, chce to síťové úložiště NAS.

Niceboy roste. Firma, která se v nedávné době přihlásila ke sponzoringu české fotbalové reprezentace, nemůže mít malé cíle. Již drahnou dobu Niceboy nevyhledávám jen skrze reproduktory a sluchátka, svůj nabízený sortiment značně rozšiřuje. Jako téměř nesportovec, jsem se podíval na základní fitness náramek X-fit ACTIVE. Ale až tak základní mi nepřipadá.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek