Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

Blue Screen

Ahoj,

mám problém s modrou smrtí. PC při načtení hlásí, že byl systém obnoven po neočekávané chybě a po cca 1min se PC vypne. Takhle to bylo párkrát dokola. Pak jsem pouze vyndal a zandal RAM paměť a zkontroloval zda se točí větráky na grafice a CPU – OK. Nyní je PC sice chvíli stabilní, ale nevím zda to zase nepadane. Níže kopíruji chybové hlášení z blue screenu.

Nevíte někdo z chyby, zda není načlý nějaký HW, nebo stačí reinstalovat WIN? Mám Win 7.

Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.256.1
ID národního prostředí: 1029

Další informace o problému:
BCCode: 116
BCP1: 877A30E0
BCP2: 949476D2
BCP3: 00000000
BCP4: 00000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\022713-19312-01.dmp
C:\Users\Kamil\AppData\Local\Temp\WER-46722-0.sysdata.xml

Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0405

Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt

Předem děkuji za pomoc.

Přidejte komentář

77 komentářů

  1. Vydejte se na procházku mimo Českou republiku do jednoho z nejlepších turisticky opuštěných měst na světě – Černobylu. Opuštěné ulice, domy a bývalé centrum města vám pomohou nasát atmosféru. Pokud máte zájem o individuální prohlídku, více informací najdete na https://chernobylstory.com/cz/ . Objevte zcela nové informace o městě, které kdysi přežilo strašlivou katastrofu. Skvěle se pobavíte a uvidíte spoustu nových věcí.

  2. Certainly. I agree with told all above. Let’s discuss this question. Here or in PM.
    РџРѕРґСЂРѕР±РЅРѕ расскажем, как Усыновление ребенка – Р–РёСЂРЅРѕРІСЃРєРёР№ районный суд Волгоградской области онлайн или самостоятельно Усыновление ребенка – Р–РёСЂРЅРѕРІСЃРєРёР№ районный суд Волгоградской области Усыновление ребенка – Р–РёСЂРЅРѕРІСЃРєРёР№ районный суд Волгоградской области онлайн или самостоятельно

  3. It seems excellent idea to me is
    Подробно расскажем, как Страховое возмещение по ОСАГО – Алексеевский районный суд Белгородской области онлайн или самостоятельно Страховое возмещение по ОСАГО – Алексеевский районный суд Белгородской области Страховое возмещение по ОСАГО – Алексеевский районный суд Белгородской области онлайн или самостоятельно

  4. Aviator Spribe играть на рубли казино
    Добро пожаловать в захватывающий мир авиаторов! Aviator – это увлекательная игра, которая позволит вам окунуться в атмосферу боевых действий на небе. Необычные графика и захватывающий сюжет сделают ваше путешествие по воздуху неповторимым.
    Aviator Spribe играть на тенге

  5. I take pleasure in, cause I found just what I used to be taking a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

    Rybelsus

  6. Right now it looks like Expression Engine is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

    Bass Pedals

  7. Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same topics? Thank you!

    Rybelsus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.