Sobota , 27. 07. 2024

Věroslav

D/A převodník Cambridge Audio Dacmagic 1

prodám samostatný DAC a digitální koaxiální kabel Kontak Link 505/1m/ s RCA na obou koncích včetně jednoho zlaceného BNC adaptéru/ popř. dvou/.
DAC má tři koaxiální vstupy, XLR výstupy.Konstrukce z vývoje highendové firmy Pink Triangle.
Umožní vytvořit z Vašeho CD přehrávače transport a posunout jej zvukově výše.
Jsem první majitel.
Černá barva, klasický rozměr.Fotodokumentaci a další údaje vážným zájemcům.
Cena 3.500,-Kč za DAC
4.200,-Kč s kabelem a 1 adaptérem
4.500,-Kč s kabelem a dvěma adaptéry

Přidejte komentář

4 komentáře

  1. Re: D/A převodník Cambridge Audio Dacmagic 1
    Máte-li jej ještě, koupím – platím v hotovosti a odvezu (vlastní odvoz). Odkud jste ?

    Aleš Kocourek
    Neratovice

    tel. 724 903 242

  2. Re: D/A převodník Cambridge Audio Dacmagic 1
    Děkuji za zájem, jsem z Hradce Králové.Zatím jej stále mám, inzerát jsem dal s předstihem, protože čekám na dodání nového DACu.
    Dokud je neporovnám , “Cambridge z ruky nedám…”.To jen na vysvětlenou, protože mám k němu i citový vztah, stále mám strach, že novější technologie za hříšné peníze mi nemusí zaručit posun ve standartu zvuku/zvyku?/, na jaký jsem zvyklý.
    Používám NAD C160/2600 a TEAC T-1 transport,Mission 751 repro – jsem anglofil…
    Měl jsem jej několikrát u lidí s renomovanými CD přehrávači/Sony,Marantz,Denon,Rotel/a výsledek je vždy uzemnil.Nevím, jestli se mi znovu podaří narazit na takový kup jako je tento Cambridge.
    Nový DAC bych zde měl mít každým dnem a chci alespoň 2 dny v klidu na srovnání.Očekávám, že do 1 týdne bych se Vám ozval.Jinak jste čtvrtý zájemce, ale Vaše nabídka osobního jednání je férová a vyhovuje mi.
    Děkuji Vám ještě jednou za zprávu.
    Šejvl

  3. Re: D/A převodník Cambridge Audio Dacmagic 1
    Omlouvám se Vám, ale dac je již prodán.Snad seženete jinde.Nezlobte se mne, snažil jsem se zachovat férově vůči prvému zájemci.
    S úctou
    Šejvl

  4. Discover a new investment dimension with the application “R StocksTrader”. This innovative tool allows you to enter the stock market in a safe and effective way, giving you the tranquility you need to make intelligent financial decisions. With “R StocksTrader”, operar acciones se convierte en una experiencia fluida y rentable, gracias a sus extremamente bajas comisiones, entre las más competitiveas del mercado.Imagine having total control of your investments from the convenience of your Android device. No matter if you are an experienced investor or you are taking your first steps in the financial world, “R StocksTrader” is designed to adapt to your needs and help you reach your goals.pepperstoneThe application not only offers you a secure platform, but it also has advanced market analysis and tracking tools. Podrás estar al tanto de las ultimas tendencias y tomar decisions informadas en tiempo real. Además, su interfaza intuitiva te garantia una navegación sencilla, permitiéndote concentrarte en lo que realente importa: hacer crecer tu portafolio.Empieza a invertir con confianza y eficacia. Descarga “R StocksTrader” en tu dispositivo Android y úñís a la comunidad de inversores que ya están transformando sus finanzas. The future of your investments is only a click away!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.