Dobrý den, má někod zkušenost s přístrojem v Předmětu ? Prodává se pouze v UK za cca 200£. U nás za tuto cenu asi není k žádný značkový settopbox s HDD. Nechci Evolve/Sencor. Tento má 2xDVBT2. Zajímá mě, jestli tento Panasonic někomu fungoval na našem zkušebním vysílání T2 nebo na polském a jestli to vůbec umí naladit naše kanálové frekvence. Nebo se prosím podělte o zkušenosti s jiným přístrojem z UK.
138 komentářů
Re: PANASONIC DMR-HW100
S tímto modelem žádnou zkušenost nemám. Doporučil bych zkusit „vygooglit“ a projít nějaká diskuzní fóra se zkušenostmi uživatelů. Zaměřil bych se zejména na typická záměrná omezení společná pro prakticky všechna obdobná „značková“ zařízení:
1) Lze zkopírovat záznam TV vysílání z interního harddisku po LAN do PC, přes USB nebo jinak zaarchivovat? (pokud to potřebujete)
2 ) Jaká je podpora přehrávaných formátů? A umí například české titulky pro DivX (.AVI) a .MKV? (pokud plánujete přístroj používat i jako Media Player)
3) Lze vyměnit interní harddisk za větší? (320 GB se mi nezdá mnoho zejména pro záznam HD vysílání)
4) Nevím, jak je to u DVB-T (žádné TV vysílání nesleduji), ale u satelitního vysílání je u každého pořadu vysílán „příznak“, zda lze aktuální pořad nahrávat či ne. „Značkové“ rekordéry tento příznak respektují a „chráněný“ pořad nenahrají. „Číňani na to dlanou …“
Můj soukromý názor je (nikomu ho nenutím), že například TV bych si od No-Name firmy nebo od „Shit“ firmy alá Sencor nekoupil ani omylem. Naopak PVR bych si „značkový“ rozhodně nekoupil kvůli velkému množství omezení, která „značkoví“ výrobci do PVR dávají z „předposranosti“ kvůli vymahačům autorských práv.
Re: PANASONIC DMR-HW100
Děkuji za tipy.
S výměnou HDD jsem nepočítal. Vyčetl jsem v diskuzích, že disky v Panasonicu nejdou měnit, např. v DMR EX77, protože je na nich firmware a navíc jsou označené nějakým čipem.
O zákazu kopírování (DVB-CPCM) jsem vůbec nevěděl a na internetu se tom moc nepíše. Tak asi zůstanu u Evolve, i když na něj je hodně stížností.