Pátek , 26. 07. 2024

Anna

sluchátka

Mám takovýto problém,prosím kdo bude vědět,odpovězte mi.
Mám televizor PHILIPS 29PT5507. Po připojení sluchátek / jack /se vypne zvuk jdoucí z televize a zvuk jde pouze do sluchátek.Co s tím,když se na televizi chtějí dívat i ostatní členové rodiny kteří dobře slyší ? U televize Grundig ST70-700 NIC tento problém nemám,tam jsou oba způsoby přenosu zvuku nezávislé na sobě a to je bezva. Dala by se tato nepříjemnost nějak odstranit ? Pokud ano,prosím odpověď na mejl emca5@seznam.cz a moc děkuji za pomoc.

Přidejte komentář

845 komentářů

  1. Re: sluchátka
    Děkuji vám za odpověď na můj dotaz,jenže mám obavu že to nebude asi jednoduché.I když zasunu do zástrčky samotný jack /ustřižený ze šnůry / tak se zvuk v televizi vypne.Já jsem tím myslel,zda by nějaký opravář na televize třeba dovedl odehnout kontakt,který ten jack po vsunutí vypíná.Já si to tak myslím,nevím ,možná je to rozpínání zvuku na bázi elektroniky,nejsem v tom odborník,laik.

  2. Re: sluchátka
    Tak me napadlo par poznamek: TV nemusi mit linkovy vystup (da se ale udelat “odbockou” ze SCARTu) a hlasitost se v tomto pripade neda regulovat oddelene,coz je urcite neprijemne. Mam jine reseni : koupit aktivni repro (nejake aspon trochu kvalitni do 1000Kc),bude hrat urcite lepe nez zabudovane v TV a pripojit ho na stereoJACK rozbocku do vystupu na sluchatka.Ma to jen nevyhodu v tom,ze hlasitost se bude muset regulovat rucne u repra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.