Sobota , 27. 07. 2024

Věroslav

plazma panasonic v.s. Samsung

rozhodujem sa medzi panasonicom 42PX 80E a Smsungom PS 42A456. Samsung má udávaný lepší kontrast. pomer 30000:1 oproti Panasonicu , ktorý má 15000:1. Je tento rozdiel viditeľný?
Ktorý z týchto modelov má lepšiu obrazovú kvalitu/ digi TV, DVD/

Přidejte komentář

146 komentářů

  1. Re: plazma panasonic v.s. Samsung
    Není 456tka náhodou starší model? Nedávno jsem zkoušel 457čku a ta nebyla vůbec špatná a cenově hodně příjemná. Na ty udávané kontrasty bych se skoro vůbec nedíval, není to důležité, vzhledem k tomu, že si tam výrobci stejně píší, co chtějí – respektive cosi to vypovídá v porovnání modelů od jednoho výrobce.

    Jinak si myslím, že Samsung bude mít více funkcí, lepší výbavu a bude levnější. Panasonic ale obrazově bude lepší – na plazmy se specializuje, narozdíl od Samsungu, který dělá vše možné. Otázka je, zda to normální smrtelník pozná.

  2. Re: plazma panasonic v.s. Samsung
    Dnes jsem koupil Pan.42PX80E, měl jsem obavu z odlesků jak je tomu např. u LG, co jsem vykoukal v obchodech, tam to vypadalo jako sklo co 100% odráží, šel jsem do ní z obavou,koupil ,vytáh a hle neleskne se,vypadá jak matné LCD,
    možná to může být jeden z hlavních důvodů proč tuto,nepopisuji obraz apod. to nelze po takové chvíli,jen to že neodráží a ani moc “netopí” jak podobné(subj.dojem – netopí, neodráží za to ručím)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.