Mam domaci kino gogen dvx 605 a nejak mi sumy bedinky a subwoofer proto hledam nekoho kdo tomu rozumi a kdo mi poradi dekuji
Daniel
Přidejte komentář
13 komentářů
Re: Gogen dvx 605 šumí Na dálku jen těžko řešit, chce to více informací, kdy, s čím, jak zapojeno… Ale domnívám se, že je to nakonec jen tím, že je to neuvěřitelný krám. Domácí kino za 3500 Kč je protimluv ❗
Re: Gogen dvx 605 šumí No zacalo to subwooferem huci v nem a sumi jako by do toho slo napeti ale zadny skrat nebo neco takovyho neni a to samy mi delaj zadni a predni reproduktory. jeden znami mi rikal neco o nejakim alternatoru coz nevim ani co to je!!! nemam stim radeji zajit do servisu??? predem diky dan
Re: Gogen dvx 605 šumí Zdarec!
Měl jsem ten problém taky a přišel jsem na to, že když odpojím antení vstup (mám kabelovku) u televize, vše je ok a šum je ten tam! Dělal mi to DVD přehrávač od [b]Sencoru[/b], který jsem reklamoval sice kvůli jinému problému ale fakt je, že když jsem si pořídil [b]Ferdu[/b] ( [b]Ferguson[/b] [b]D-890 HX[/b] ), tak bylo vše ok i bez vypojení antény. V reprobednách mi šumělo i při propojení PC s reproduktorama a odstranit se to dalo zase stejným způsobem, jako u [b]DVD Sencor[/b]. Ano, vytažením anteního vstupu!Jestli je to nějakým špatným odrušením, či co, netuším, ale funguje to …. 😆
Pokud vám to pomůže tak písněte do fóra! Zajímá mě a určitě i ostatní, jestli jste měli ten stejný problém!?? ❓
Journey into a world of flavor at Mr Pancakes Munich, where the scent of freshly cooked pancakes is an invitation to indulge. Discover the joy of pancakes right this way.
Treat yourself to a pancake paradise at Mr Pancakes Munich, where the enchanting scent of freshly flipped American Pancakes beckons. Immerse yourself in a symphony of flavors and discover more about these delectable delights at American Pancakes.
Pancake aficionados, unite! ‘All Pancake Recipes’ is the holy grail of breakfast delights. Brace yourselves for a pancake adventure like never before! Embark on a journey of pancake recipes that redefine breakfast!
Hallo zusammen! Habt ihr schon mitbekommen? Der Wolt Lieferdienst ermoglicht jetzt die Bestellung von schmackhaftem Essen in der Nahe! Einfach Essen bestellen und gemutlich zu Hause genie?en. Schaut auch nach Lebensmittel-Lieferungen und Restaurants mit Lieferservice in der Umgebung. Guten Appetit! lieferservice in der nahe
13 komentářů
Re: Gogen dvx 605 šumí
Na dálku jen těžko řešit, chce to více informací, kdy, s čím, jak zapojeno… Ale domnívám se, že je to nakonec jen tím, že je to neuvěřitelný krám. Domácí kino za 3500 Kč je protimluv ❗
No zacalo to subwooferem huci v nem a sumi jako by do toho slo napeti ale zadny skrat nebo neco takovyho neni a to samy mi delaj zadni a predni reproduktory. jeden znami mi rikal neco o nejakim alternatoru coz nevim ani co to je!!! nemam stim radeji zajit do servisu??? predem diky dan
Jestli to nedělalo a teprve se to po nějakém čase objevilo, tak určitě reklamace, nebo servis.
Jenze v servisu jsem se ptal u nas bruntale a prej tyto znacky neopravuji tak ted fakt nevim ale diky za rady ses supr!!!
Zdarec!
Měl jsem ten problém taky a přišel jsem na to, že když odpojím antení vstup (mám kabelovku) u televize, vše je ok a šum je ten tam! Dělal mi to DVD přehrávač od [b]Sencoru[/b], který jsem reklamoval sice kvůli jinému problému ale fakt je, že když jsem si pořídil [b]Ferdu[/b] ( [b]Ferguson[/b] [b]D-890 HX[/b] ), tak bylo vše ok i bez vypojení antény. V reprobednách mi šumělo i při propojení PC s reproduktorama a odstranit se to dalo zase stejným způsobem, jako u [b]DVD Sencor[/b]. Ano, vytažením anteního vstupu!Jestli je to nějakým špatným odrušením, či co, netuším, ale funguje to …. 😆
Pokud vám to pomůže tak písněte do fóra! Zajímá mě a určitě i ostatní, jestli jste měli ten stejný problém!?? ❓
Journey into a world of flavor at Mr Pancakes Munich, where the scent of freshly cooked pancakes is an invitation to indulge. Discover the joy of pancakes right this way.
Treat yourself to a pancake paradise at Mr Pancakes Munich, where the enchanting scent of freshly flipped American Pancakes beckons. Immerse yourself in a symphony of flavors and discover more about these delectable delights at American Pancakes.
pancake house near me now
Welcome to the home of pancakes on YouTube! Subscribe now for a stack-tacular journey into the world of breakfast bliss!
pancake house around me
Hungry for happiness? Dive into the world of pancakes on our YouTube channel—subscribe now for a stack of joy!
Лечение в Германии гарантирует персонализированный подход к лечению, учитывая особенности и потребности каждого пациента.
Pancake aficionados, unite! ‘All Pancake Recipes’ is the holy grail of breakfast delights. Brace yourselves for a pancake adventure like never before! Embark on a journey of pancake recipes that redefine breakfast!
Hallo zusammen! Habt ihr schon mitbekommen? Der Wolt Lieferdienst ermoglicht jetzt die Bestellung von schmackhaftem Essen in der Nahe! Einfach Essen bestellen und gemutlich zu Hause genie?en. Schaut auch nach Lebensmittel-Lieferungen und Restaurants mit Lieferservice in der Umgebung. Guten Appetit! lieferservice in der nahe
You re so awesome! I don t believe I have read a single thing like that before.