Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

MSI S100 – tablet i notebook s Windows 8.1

08. 08. 2014

08. 08. 2014

MSI oznámila svůj nový model zařízení, které je tabletem i notebookem s operačním systémem Windows 8.1 a slibuje výdrž okolo 10 hodin.

Čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3740D (Bay Trail-T) s 2MB cache a hardwarovou podporou šifrování AES běží na maximální frekvenci 1,83 GHz, typicky na 1,33 GHz při spotřebě 2,2 W. Grafické jádro Intel HD Graphics pracuje v rozmezí 313 MHz až 688 MHz.

10,1palcový IPS displej disponuje rozlišením 1280 × 800, má 2 GB RAM a 64GB datové flash úložiště. Má dvě 2Mpixelové kamery, WiFi i Bluetooth, 1W reproduktor apod. Akumulátor disponuje slušnou kapacitou 7 500 mAh. Klávesnice se spolu s tabletem schová v ochranném obalu. Celé zařízení má hmotnost pouze 890 g.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

V oblasti digitálních A/V propojení dochází pořád k dramatickému vývoji. Objevují se nové standardy, typu DisplayPort, ale také dochází k vývoji těch dosavadních. DVI-I, DVI-D, HDMI verze 1.2 a 1.3, různá kabeláž a konektory. Pokusíme se v tom udělat trochu jasno v následujícím přehledu.

AV receiver je mimořádně užitečné zařízení, jehož význam rozhodně neklesá. Naopak je až s podivem, kolik audio-video-počítačových nadšenců by jej využilo, ale přesto jej ještě nemají. Přitom takovéto zařízení vám může sloužit 10 až 20 let. Zjistěte s námi, k čemu vám bude dobrý a jakým byste si mohli třeba udělat radost.

Niceboy nás zahrnul novinkami na léto, které jistě byly možnými kandidáty na dárky za vysvědčení. Do této doby byla řada RAZE hlavně odolnými reproduktory bez dalšího pozlátka (levný RAZE mini nepočítejme) v podobě rádia apod. Právě ego to mění a přináší věci, které z něj činí plnohodnotný přehrávač hudby.

Nepřehlédněte

Sluchátka Genesis Oxygen 400 jsou vcelku netradičně mezi herními periferiemi v provedení do uší, tedy tzv. „špunty“. Přes to, aby mohla být herní, nabízí možnost připojit mikrofon. Vedle toho nás při vcelku nízké ceně překvapila bohatá výbava.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek