Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Philips představil 8K monitor na IFA

06. 09. 2017

06. 09. 2017

Jako druhý přichází Nizozemci, v Česku též zvaní Holanďané, s IPS monitorem 328P8K o úhlopříčce 31,5 palců a monstrózním rozlišením 8 K, přesněji řečeno 7 680 × 4 320.

TIP: Na podzim se těšme na USB 3.2

Jas dosahuje 400 cd/m², obnovovací frekvence 60 Hz. Z portů zmiňme dva Display Porty 1.3 a USB-C i USB-A hub. Integrované stereo reproduktory nabídnou výkon 3 W. Vhodný může být například pro grafiky, podporuje 100% AdobeRGB barvy. Na trhu se má objevit v první polovině roku 2018, cenu neznáme, ale podobný Dell monitor stojí okolo 3 899 USD (asi 85 300 Kč).

Zdroj: AnandTech

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Spolu s Halloweenem (resp. v USA po Dni díkůvzdání) nás již několik dní prodejci atakují nabídkami na tzv. Black Friday, prodejní akci importovanou s již zmíněným svátkem z USA. Každý někdy podlehne a koupí věc, kterou nepotřebuje. Zalíbila ss Ferrari PowerBank Soft Rubber 5000 mAh Black. Záložní kapesní baterie jako každá jiná, pouze vybavená logem Ferrari. Za cenu prý o 40 % nižší, nekupte to. :o)
DigiLidi vás zve na cestu časem s naším novým článkem. Podívejte se s námi na návrat klasických technologií v moderním kabátě. Retro technologie se vracejí do hry s úžasným moderním designem. Od klasických gramofonů po ikonické fotoaparáty - objevte, jak se oblíbené technologie z minulosti stávají stylovými a funkčními kousky v dnešní digitální éře. Připravte se na vzrušující setkání s retro technologiemi, které zaujmou každého nadšence a milovníka klasiky.
Lamax poměrně dynamicky rozšiřuje svou nabídku. Zatímco ještě před několika málo lety jsme jej mohli znát coby českého producenta sluchátek a reproduktorů, již nějaký čas trh obohacuje akčními kamerami, autokamerami a dokonce navigací. Kamera do auta s označením C9 byla předmětem našeho testu a není třeba dodávat, že moje zvědavost byla velká.
První humanoidní robot s AI vyvinutý pro výuku v Indii přitahuje pozornost napříč platformami sociálních médií. Humanoidní žena v sárí zvaná „Iris“, vyvinutá firmou Makerlabs Edutech, začala učit v jižním státě Kerala. Iris je také součástí projektu Atal Tinkering Lab 2021 NITI Aayog (špičkový think tank indické vlády pro veřejnou politiku), jehož cílem je zvýšit mimoškolní aktivity ve škole.
Značka Umax do toho, lidově řečeno, šlape poslední dobou s nasazováním nových modelů hodně. Jako jedna z novinek se na náš trh až z Číny dostává 10palcový model, který se vrací ke koncepci přídavné klávesnice pevně spojené s ochranným pouzdrem. Jde tedy opravdu o pravověrný tablet s externí klávesnicí, nikoliv o imitaci notebooku jako takového. Na cesty může jít o praktické řešení – neváží moc, nabijete ho kdekoliv, je vybaven vlastním ochranným pouzdrem. A je levný.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek