Neděle , 28. 04. 2024

Jaroslav

Sluchátka SureFire pro hráče

04. 05. 2021

04. 05. 2021

SureFire, specializovaná herní značka společnosti Verbatim Europe, uvedla na trh dvě novinky: Herní sluchátka Harrier 360 Surround Sound USB Gaming a herní sluchátka Skirmish Gaming, která přináší pro PC a konzole pohodlí a křišťálově čistou komunikaci.

Herní náhlavní souprava HARRIER 360 Surround Sound USB, přináší Virtual Stereo Surround Sound 7.1, jehož prostorový zvuk hráčům poskytuje ten správný náskok před soupeři. Nastavitelné RGB podsvícení lze ovládat pomocí dálkového ovladače na kabelu a díky velkým náušníkům a polstrované čelence, bude i dlouhé hraní příjemné. Flexibilní mikrofon Harrier je odnímatelný pro situace, pokud zrovna nepotřebujete chatovat, při sledování videa, či pokud posloucháte hudbu. Díky USB připojení je Harrier univerzálně kompatibilní se všemi konzolemi a počítači s rozhraním USB.

Headset SKIRMISH s drsným maskáčovým designem, LED osvětlenými bočnicemi a mikrofonem, se hodí k jakékoliv herní sestavě. S 3,5mm jack konektorem, je Skirmish univerzálně kompatibilní, což umožňuje uživatelům hrát hry, poslouchat hudbu a užívat si skvělý zvuk, na jakékoli platformě – ať už se jedná o herní konzoli, PC nebo notebook. Skirmish je vybaven vysoce výkonným stereofonním zvukem 2.0 a také všesměrovým flexibilním vestavěným mikrofonem, zajišťujícím jasnou komunikaci se spoluhráči. Je také lehký, nastavitelný, má měkké a pohodlné náušníky a obsahuje ovládání hlasitosti a tlačítko pro ztlumení mikrofonu přímo na náušníku.

 

SureFire Skirmish lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

 
SureFire Harrier 360 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Firma Lamax je nám sympatická tím, že je původem česká, sídlící v Praze. Své produkty navrhuje a vymýšlí u nás v Česku, výroba probíhá (ostatně jako u spousty dalších výrobců) v Asii. A protože fandíme těm, kteří dokáží se ctí konkurovat velkým a zavedeným značkám, pojďme se dnes podívat na další kus z dílen Lamaxu, tentokrát na bezdrátová sluchátka Elite E-1 a zkusme se zaposlouchat do „beatů“.

Pro mnoho lidí neexistuje nic horšího, než když musí trávit nekonečné chvíle čekáním až skončí reklamy na YouTube. Když se poprvé objevila možnost předplatného bez reklam, pro řadu lidí to byla spása. Je ale neuvěřitelné, kolik lidé je ochotných platit za to, aby se nemuseli s reklamami trápit. YouTube dosáhl tento měsíc důležitého milníku pro své úrovně placené hudby a videa, když celosvětově překonal hranici 100 milionů odběratelů.
Po nejlevnějším modelu Vega se nám na stůl i do rukou dostala poměrně nová kamera značky Niceboy, která cílí na opačné spektrum zákazníků, mainstreamová Vega 5 Pop s dotykovým displejem. Stejně jako vy, položili jsme si otázku, zda má taková obrazovka u akční kamery vlastně smysl.
Závody v pokroku v oblasti umělé inteligence jsou v plném proudu. Jednotlivé společnosti dělají vše proto, aby mohli zákazníkům nabídnout lepší možnosti AI. Po dlouhé době je tu něco, v čem mohou technologičtí giganti skutečně soutěžit. Jedna z nejznámějších technologických společností, Huawei, se zaměří na zvýšení výroby svého AI čipu Ascend 910B na úkor výroby svých telefonů Mate 60, alespoň v jednom závodě.
Záludná otázka – víte, kdy vznikl první chytrý telefon? Applu je z velké části přisuzováno to, že v roce 2007 zahájil boom chytrých telefonů s původním iPhonem. Samozřejmě, že iPhone nebyl první smartphone – ten přišel o mnoho let dříve a překvapivě nenesl jméno BlackBerry nebo Nokia. Pojďme se trochu vzdělat v historii smartphonů.

Nepřehlédněte

BMW Manufacturing oznámilo nové partnerství s Figure, robotickým startupem, který se specializuje na humanoidní roboty. Díky partnerství budou roboti Figure nasazeni v závodě BMW ve Spartanburgu v Jižní Karolíně, největším vývozci automobilů v USA. Toto je první komerční dohoda, kterou Figure podepsala od svého založení v roce 2022. Společnost neprozradila, kolik robotů bude BMW používat, ale uvedla, že partnerství začne s malými množstvími a bude se rozšiřovat, pokud roboti splní výkonnostní očekávání.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek