Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Paměti G.Skill DDR4 dosáhly rekordního taktu – znovu

05. 02. 2015

05. 02. 2015

Aktualizováno: Onen rekordní takt původně činil 4 255 MHz s časováním CL18-18-18 byl dosažen pamětmi Ripjaws 4 s maximální výrobní rychlostí 3 200 MHz – tzn. nárůst 132 %. Po měsíci se novým vrcholem stává frekvence 4 355 MHz.

Rekord byl dosažen na základní desce Asus Rampage V Extreme motherboard s čipovou sadou Intel X99 a 8jádrovým procesorem Core i7-5960X. Za velmi důležitou informaci považujeme i to, že všemu dopomohl tekutý dusík chladící celý systém.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Poměrně dlouhou dobu jsem neměl možnost vzít do rukou telefon z jiné země původu, než asijské. Až nyní jsem dostal možnost podívat se na smartphone od polského výrobce myPhone. Ten zatím zcela neprorazil (alespoň na tuzemském trhu), nicméně vyrazil do boje s nejlevnějším smartphonem na trhu – myPhone 6 FUN Lite. Telefon se dá pořídit za doporučených 1 490 Kč, nebo levněji. Otázka zní, co za oněch 15 stovek dostaneme?
VisionBook 11Wa v nás vzbudil nemalá očekávání, jak si Umax zvládne poradit nejen s výkonnějším a také energeticky náročnějším Celeronem (oproti Atomu) v šasi tabletu, kde ještě udělal místo na M.2 disk a zadní kameru. Jak to celé ladí, když přidali i operační paměť? Odpovězme v recenzi.
Z telefonu myPhone Hammer Iron 3 jsme příliš nadšení nebyli pro jeho hardwarovou nedostatečnost a absenci 4G. Výrobce však vyrukoval s modelem LTE, který vypadá stejně, uvnitř jde však o úplně jiný stroj. Přirovnali bychom jej ke Golfu GTI, ten je stále “lidovým” Golfem. Proti základnímu modelu s výkonem kolem 100 koní jde však o zcela jiný stroj, krotící stádo 230 plnokrevníků.
Test powerbanky jsme vám dlouho nenabídli, při tom se rychle píší a práce s tím taky není tolik. :o) Ale vážně. Naposledy to byla snad odolná AData D16750 (resp. D8000L), kde jsme se více zaměřili na pokusy ji zničit. Slouží stále. Dnes tu máme obyčejnou za to kapacitně obrovskou P20100 za přijatelnou cenu. A to není jediný parametr, ve kterém předčila nezničitelného sourozence...

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek