Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Patriot pracuje na flash disku s konektorem USB typu C

29. 04. 2015

29. 04. 2015

Vlastně to není nijak překvapivé, muselo to přijít. Potřebují jej MacBooky i jiná zařízení, v budoucnu se jistě stane hlavním a jediným konektorem…

TIP: USB 3.1 bude mít nový konektor

Než se tak stane, jistě oceníte i to, že na druhé straně se nachází USB typ A. Flash disk se na trhu objeví v červnu s kapacitami 32 GB a 64 GB. Podobné řešení oznámil již před měsícem též SanDisk či Emtec.

Lacie pak připlouvá rovnou do vod externích pevných disků v designu Porsche s kapacitami 500 GB, 1 TB a 2 TB.

Zdroje: TechPowerUp, ThinkComputers

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.
Aktualizováno o fotky dodaného štítu! Nedostatek ochranných pomůcek se stal v boji s nákazou Covidem-19 celosvětovým  problémem. Jejich absence přímo ohrožuje ty, kteří za nás bojují v první linii. Zdravotníci, policisté, hasiči a mnoho dalších, kteří přicházejí do styku s nákazou každý den, nemají dostatek vybavení, které by je dokázalo ochránit. To jsme se rozhodli změnit.
Vinylové desky (LP) se v posledních letech dokázaly vrátit na výsluní a jejich prodeje rostou. I malé dítě dnes stále ví, jak gramofonová deska vypadá. S audiokazetami či „cédéčky“ to ale, alespoň zatím, na podobný comeback nevypadá. To však nebrání tomu na tyto hudební nosiče alespoň zavzpomínat.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek