Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

GoClever Insignia 2 1010 WIN – faceliftem následuje konkurenci

27. 12. 2015

27. 12. 2015

Konvertibilní notebook GoClever Insignia 1010 WIN netřeba dlouze představovat, měli jsme jej v dlouhodobém testu, kde se osvědčil. Dokázal výrobce ve druhé generaci „vychytat“ jeho nedostatky? Ano.

Z papírových specifikací se zdá že ano. Navýšena byla kapacita RAM na 2 GB, stejně tak eMMC úložiště nabylo na velikosti na 32 GB. To je dobré, zbytek parametrů se shoduje s konkurencí, jakou je třeba UMAX 10Wi Plus – procesor dodal Intel ve verzi Atom Z3735F s max. frekvencí 1,83 GHz a 4 jádry, Wi-Fi i Bluetooth apod.

Nabídne sice dva plnohodnotné USB 2.0 porty, ale jeden přímo na těle tabletu a nabíjení prostřednictvím mikroUSB portu. Tím se poněkud vymyká, v našich očích jej to staví do velmi atraktivního světla. Konečně to někdo pochopil a vyrobil (kromě mnohem dražšího HP Pavilionu x2).

Na českém trhu se dá koupit za cenu těsně nad 5 000 Kč, což z něj dělá zajímavou alternativu k ostatním tabletům s klávesnicí a Windows 10.

Zdroj: GoClever

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Po myši, chladicí podložce a sluchátkách nám v zásilkovně „přistály“ herní stereo reproduktory, které umí různé „cool“ věci. Hlavně nabídnou bezdrátové připojení pomocí Bluetooth 5.0 a manuální regulaci hlasitosti a basů. Sluchátka Argon 600 nás po zvukové stránce oslovila, bude tomu tak i u reproduktorů?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek