Středa , 01. 05. 2024

Blahoslav

Půjčování filmů online v MCE i v ČR? Pořád utopie…

07. 01. 2010

Netradičně si dovolíme malou spekulaci. Společnost provozující online “půjčovnu” videa Topfun oznámila společnou tiskovou konferenci s Microsoftem. Má jít o představení nových služeb. O co půjde? Bude to možnost přistupovat k této službě snadno z prostředí Media Center?

Tato funkcionalita se přímo nabízí a v zahraničí již dávno funguje. Mohlo by to tedy být právě tohle a nebylo by to vůbec špatné. Ale stejně tak může jít o cokoli jiného… Než se dozvíme více, můžeme zatím využívat sice mírně nelegální, ale zato skvěle pojaté jiné služby. I když ty ale bohužel nelze obsluhovat pohodlně v MCE…

Aktualizace: Kdepak, nic převratného se nestalo a Media Center systém je v ČR i nadále ignorován. Můžeme jen závidět zahraničí, kde maji Netflix a podobně. Finální tiskovou zprávu, co se vlastně stalo, najdete zde.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Testovaný reproduktor míří do vašich domovů spíše než na cesty, venkovní párty či grilovačky, které Češi milují. Výrobce to naznačuje názvem, který nás nenechá na pochybách, že nejde o klasický přenosný reproduktor, který budete denně s sebou nosit na hřiště, byť mobility se zcela vzdát nechce. Výkon 20 W již zavdává na kvalitní zážitek z (mobilní) domácí hudby.
Dalším z videí z rozbalování budou multiplatformní sluchátka, která můžete používat s konzolemi PS4, Xbox One, Nintendo Switch, stolním počítačem a také nejnovějšími notebooky i telefony, od polské herní značky Genesis (založené roku 2013). Nabízí tkaninou chráněný audio kabel, zásuvný mikrofon a masivní náušníky, slibující dobrý zvuk...

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek