Pondělí , 06. 05. 2024

Radoslav

Fotoaparát s Androidem – fotí, tiskne i sdílí

09. 01. 2014

09. 01. 2014

Společnost Polaroid představila fotoaparát Polaroid Socialmatic určený pro spolupráci se sociálními sítěmi i tisk fotografií.

Finální produkt bude dostupný na podzim. Hlavní inovací bude možnost okamžitě své výtvory okamžitě zveřejnit na hlavních sociálních sítích (Facebook, Twiter), anebo je přímo tisknout na vestavěné tiskárně Zero Ink. Sdílet fotky lze za předpokladu přítomnosti internetu – tj. buď. Wi-Fi signálu, anebo se můžete připojit přes Bluetooth k vašemu felefonu s internetem.

Přední objektiv spolupracuje s 14Mpixelovým čipem, ale nechybí ani 2Mpixelová kamera na zadní straně s 4,5palcovým dotykovým displejem. Tento v principu tablet pohání samozřejmě Google Android.

Zdroj: Polaroid

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

I v dnešní době je hodně lidí, kteří telefonování za volantem řeší po staru – buď nevolají, nebo zvednou telefon k uchu, bezpečnost nebezpečnost, pokuta ne pokuta. Já jsem nějakou dobu toto řešil telefonem v držáku a hlasitým odposlechem. Levné, ale nepohodlné. Do doby, než na mě vykoukl testovaný produkt od BML doslova za pár korun…
Niceboy RAZE 2 twins se nebojí originality a inovativního přístupu. Navíc opět nabízí ochranu proti vodě IPx7. RAZE 2 twins tvoří dva menší reproduktory s možností pevného fyzického spojení a ještě překrytí ochrannou gumou, která dodá potřebný styl a základní odolnost při pádu. Každý nabízí výkon 12 W, propojeny jsou navzájem technologií True Wireless a k počítači či mobilu se připojí prostřednictvím Bluetooth 4.2.
Je pozdě, ale pokud byste chtěli ještě pořídit pár užitečných věcí na poslední chvíli (nebo na další pandemii). Věcí, které se v dnešní době pandemické mohou hodit a jsou současně výhodnou koupí.
Powerbanku D16750 jsem poprvé viděl na tiskovce společnosti AData a, když se přiznám, že mám tyto odolné věci prostě tak nějak rád, nepřekvapí vás, že jsem okamžitě zatoužil po jednom kousku na recenzi. Přání se mi splnilo, ba co víc: „Dejte jí, co proto!“ Dostal jsem požehnání k drsnějšímu zacházení…

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek