Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Nejrychlejší miroSD má Toshiba

18. 04. 2014

18. 04. 2014

Jde o karty s rozhraním UHS-II , rychlostní třída U3, které garantují konstantní minimální rychlost zápisu 30 MB/s pro 4K video. Slibované rychlosti však mají být mnohem vyšší.

Představeny byly dva modely:

  • 32GB s rychlostí zápisu 130 MB/s a čtení 145 MB/s;
  • 64GB s rychlostí zápisu 240 MB/s a čtení 260 MB/s.

Ceny neznáme. K dispozici jsou zatím testovací vzorky pro výrobce mobilů a čipsetů.

Zdroj: StorageReview.com

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.
Tisk na barevných inkoustových tiskárnách už dávno nemusí patřit k těm nejdražším. Naopak, díky nádržím na inkoust, který se jednou za čas jednoduše dotankuje, jde o tisk velmi levný. Srovnatelný s tiskem laserovým. Jak si vedla v našem testu tiskárna Epson L3060? A zmíníme se i o konkurenční rivalce Brother DCP-T500W.

Kdo hledá úložný prostor s větším objemem, než mají běžné flash disky, netouží jej mít připnutý na klíčích a přesto kompaktní, aby se vešel pohodlně do kapsy (nemluvě o kapacitě versus cena), pro toho může být tento „portable“ externí disk to pravé. Může mít i ještě s větší kapacitou, ale to už musí počítat s vyšší cenou a silnější krabičkou, než u tohoto 1 TB obsahem velkého 2,5palcového disku.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek