Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

TZ: Streamujte hudbu přes bluetooth do jakýchkoli repro

04. 10. 2011

04. 10. 2011

Společnost Logitech oznámila, že na trhu je k dispozici praktický adaptér pro připojení reproduktorů k audio zařízení s Bluetooth – celým názvem Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices. Díky tomuto adaptéru můžete k vašemu notebooku, smartphonu nebo tabletu snadno a bezdrátově připojit jakékoli reproduktory, respektive zesilovač s reproduktory.

Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices

Vždycky jste si přáli poslouchat hudbu ze svého smartphonu nebo tabletu na velkých reproduktorech, které máte doma – ale nebylo kam připojit konektor? Nyní lze snadno a bezdrátově připojit jakékoli vaše reproduktory.

Mobilní telefony, tablety, iPody. Jakékoli zařízení umožňující přehrávání hudby a vybavené rozhraním Bluetooth se nyní může stát skutečně bezdrátovým přehrávačem veškeré vaší hudby a filmů. 

Cena je 600 korun vč. DPH. 

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Z telefonu myPhone Hammer Iron 3 jsme příliš nadšení nebyli pro jeho hardwarovou nedostatečnost a absenci 4G. Výrobce však vyrukoval s modelem LTE, který vypadá stejně, uvnitř jde však o úplně jiný stroj. Přirovnali bychom jej ke Golfu GTI, ten je stále “lidovým” Golfem. Proti základnímu modelu s výkonem kolem 100 koní jde však o zcela jiný stroj, krotící stádo 230 plnokrevníků.
Druhá, resp. třetí, herní sluchátka od polské značky Genesis, udělají pod stromečkem radost. Už jenom ta velikost krabice… Dítě pak místo bot vybalí sluchátka a to jej jistě potěší. Znalci komedie Pelíšky si jistě vzpomenou na obdobnou scénu. Nicméně nic zde není samoúčelné, krabice skrývá haldu příslušenství a Neon 750 působí opravdu monstrózním dojmem.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek