Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Panasonic otvírá videopůjčovnu VOYO v aplikaci Viera Connect

21. 12. 2011

21. 12. 2011

Panasonic a TV Nova oznámily spuštění videopůjčovny VOYO v rámci internetové služby Viera Connect. Majitelé TV a BD přehrávačů Panasonic, které touto službou disponují, si tak budou moci letošní Vánoce užít s vlastní „domácí“ videopůjčovnou. Kromě tradičních vánočních hitů, které Nova každoročně přináší v rámci svého televizního programu, budou zdarma či za symbolickou částku (od 26 do 80 Kč) vybírat z široké nabídky žánrů, oblíbených hrdinů i režisérů na Voyo.cz. Jediné, co k tomu budou potřebovat, je dálkový ovladač.

Na VOYO.cz si přijdou na své opravdu všichni – filmový fajnšmekři i milovníci lidové zábavy. V první řadě tu najdete kompletní archiv TV Nova. Ten měli majitelé televizí a BD přehrávačů Panasonic k dispozici už v minulosti a bude i nadále zpřístupněný zdarma. Nově si zájemci budou moci zaplatit předpremiérové díly oblíbených Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Comebacku, Soukromých pastí, Expozitury apod. Významnou novinkou je pak samotná videopůjčovna, která v tuto chvíli obsahuje především filmotéku společností CET21, Bontonfilm a Hollywood Classic Entertainment a bude se i nadále rozšiřovat.

„V současné době videopůjčovna nabízí přibližně 80 titulů a pravidelně k nim přibývají další. Velké oblibě se těší zejména předpremiérové díly seriálu Expozitura, z filmů například akční sci-fi Soudný den. Aplikaci VOYO.CZ využívají desetitisíce diváků z celé České republiky,“ uvedl Pavel Krbec, ředitel sekce internetu a ostatních interaktivních služeb TV Nova.

A jak to funguje? Za vybraný titul je možné zaplatit SMSkou. Ve videopůjčovně si pomocí ovladače vyberete preferovaný snímek a podle jednoduchého návodu zaplatíte. Tímto způsobem provedená platba vám umožní pustit si film nebo například předpremiérový díl seriálu v následujících 48 hodinách tolikrát, kolikrát jen budete chtít. Potom práva na jeho zhlédnutí vyprší.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Vyznávám klasická řešení bez zbytečného pozlátka. Původně jsem chtěl otestovat levná klasická drátová sluchátka HIVE W1, protože, proč zbytečně platit za baterii a další věci, když mi stačí kabel? Chvíli jsem se proto “cukal”, když mi nabídli HIVE XL. Nakonec jsem podlehl moderně a svolil k testu...
Nabízí parametry spíše průměrné jako plné HD při 60 FPS, nechybí Wi-Fi či dálkové ovládání, vlastnosti dnes již nižší střední třídy akčních kamer. Sem i cenou bez koruny 2 000 Kč zapadá. Neztratí se v konkurenci? Niceboy Vega je hodně levná, Vega 5 Pop má dotykový displej, ale proč recenzujeme kameru, která není úplnou novinkou a ničím nevyčnívá? Proč ne.
Není to až tak dávno, co jsem považoval pořízení notebooku za luxusní věc. Naštěstí vývoj v této oblasti je velmi rychlý a nyní se dají bez problému pořídit kvalitní stroje za velmi slušné ceny. Tuto strategii volí i výrobce Umax se svými notebooky, u nichž se nezaměřuje na ohromující výkony, ale spíše na praktičnost, mobilitu a v případě celokovového 13Wa Pro i odolnost a životnost.
Není lepší věci pro zrychlení počítače nebo notebooku, než přechod z klasického plotnového disku na SSD. Ať už v podobě SATA SSD, nebo lépe NVME M.2. Nástrojů na migraci dat ze starého disku na nový zdarma je ale docela málo.
Dnešní test se zaměří na dvě akční kamery Lamax a BML od českých značek, které své produkty navrhují samy s výrobou v Číně. Pokud jde o parametry, výbavu i samotný hardware, vcelku se podobají. Proto jsme je postavili tak říkajíc do ringu v jednom článku. Kdo si vedl lépe?

Nepřehlédněte

Není lepší věci pro zrychlení počítače nebo notebooku, než přechod z klasického plotnového disku na SSD. Ať už v podobě SATA SSD, nebo lépe NVME M.2. Nástrojů na migraci dat ze starého disku na nový zdarma je ale docela málo.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek