Pátek , 18. 10. 2024

Lukáš

iF Design Awards pro značku Canon

03. 03. 2014

03. 03. 2014

Značka Canon získala ocenění organizace iF International Forum Design GmbH. Prestižní cenou iF Design Award pro rok 2014 bylo vyznamenáno hned 9 produktů Canon ve dvou kategoriích – v produktovém designu a designu komunikace.

Vítězství v oblasti produktový design, iF Product Design Award 2014, si odnesly digitální zrcadlovky Canon EOS 5D Mark III a EOS 100D, kompaktní digitální fotoaparát PowerShot N, videokamera LEGRIA mini, inkoustové tiskárny PIXMA MG7150, MG6450 a  MG5550, barevné laserové tiskárny i-SENSYS LBP7680Cx a 7110Cw, multimediální projektor WUX450 a projektor LE-5W LED. Ocenění pro inovativní návrh v oblasti komunikace, iF Communication Design Award 2014, získalo uživatelské rozhraní kompaktního systémového fotoaparátu Canon EOS M.

Ocenění iF Design Awards uděluje organizace iF International Forum Design již od roku 1953 a odborná veřejnost tyto ceny považuje za jedny z nejprestižnějších v oblasti designu. Každý rok tato německá organizace oceňuje progresivní myšlenky z oblasti koncepce a vzhledu ve třech hlavních kategoriích – produktový design, design komunikace a design obalů.

Zdroj: Tisková zpráva Canon

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Pravděpodobně jste narazili na problém, kdy film, televizní pořad nebo jiné video může být v některých částech příliš tiché a v jiných příliš hlasité. Google zavádí novou funkci v aplikaci YouTube pro televizory (nikoli YouTube TV), která má tento problém na televizorech vyřešit.
Dalším z videí z rozbalování budou multiplatformní sluchátka, která můžete používat s konzolemi PS4, Xbox One, Nintendo Switch, stolním počítačem a také nejnovějšími notebooky i telefony, od polské herní značky Genesis (založené roku 2013). Nabízí tkaninou chráněný audio kabel, zásuvný mikrofon a masivní náušníky, slibující dobrý zvuk...
Aktualizováno o fotky dodaného štítu! Nedostatek ochranných pomůcek se stal v boji s nákazou Covidem-19 celosvětovým  problémem. Jejich absence přímo ohrožuje ty, kteří za nás bojují v první linii. Zdravotníci, policisté, hasiči a mnoho dalších, kteří přicházejí do styku s nákazou každý den, nemají dostatek vybavení, které by je dokázalo ochránit. To jsme se rozhodli změnit.
Po dlouhé době přinášíme unboxing video bezdrátového reproduktoru. Testovaný výrobek se však od těch v poslední době testovaných liší, Genesis Helium 300BT ARGB jsou klasickou stereo soustavou dvou reproduktorů o celkovém výkonu 24 W.
Test powerbanky jsme vám dlouho nenabídli, při tom se rychle píší a práce s tím taky není tolik. :o) Ale vážně. Naposledy to byla snad odolná AData D16750 (resp. D8000L), kde jsme se více zaměřili na pokusy ji zničit. Slouží stále. Dnes tu máme obyčejnou za to kapacitně obrovskou P20100 za přijatelnou cenu. A to není jediný parametr, ve kterém předčila nezničitelného sourozence...

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek