Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Samsung otevřel nové servisní centrum v Brně

16. 02. 2015

16. 02. 2015

Nové servisní centrum Samsung pro mobilní telefony a tablety zajistí zákazníkům rychlou autorizovanou opravu jejich zařízení v komfortním prostředí.

Samsung rozšířil svou síť servisních center o novou pobočku v areálu brněnského nákupního a zábavního centra AVION Shopping Park. Zákazníkům tak poskytuje další možnost pro autorizovanou opravu mobilních telefonů a tabletů značky Samsung, o kterou se postarají tři profesionální servisní technici. Během oprav prováděných na počkání mohou zákazníci navštívit kavárnu umístěnou přímo v servisním centru ve 2. patře. Nové servisní centrum Samsung v Brně je také součástí nedávno spuštěného projektu Samsung GO, který významně urychluje dobu oprav díky svozu porouchaných mobilních zařízení servisními vozy.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Recenzi akční kamery Rollei 420 jsme vám nabídli před rokem, od té doby se stále chytáme na novější a „nadupanější“ model 430, který odlišuje hlavně displej na čelní straně a schopnost natáčet 4K při 30 FPS. V době představení jistě špička, jak si povede kamera v době, kdy se nachází prakticky na konci životního cyklu?

Kdo hledá úložný prostor s větším objemem, než mají běžné flash disky, netouží jej mít připnutý na klíčích a přesto kompaktní, aby se vešel pohodlně do kapsy (nemluvě o kapacitě versus cena), pro toho může být tento „portable“ externí disk to pravé. Může mít i ještě s větší kapacitou, ale to už musí počítat s vyšší cenou a silnější krabičkou, než u tohoto 1 TB obsahem velkého 2,5palcového disku.

Nabídka Umaxu v posledních týdnech zažívala změny – a sice ve složení procesorů, kdy mělo býti více modelů s „Gemini Lake“, ale nestane se tak v brzké době. Intel nestíhá, takže pokud jste čekali na novou generaci úsporných mobilních procesorů, jiná možnost než 14Wg Plus nezůstává. Což nevadí, on se totiž notebook povedl, opět je o něco lepší.

Nepřehlédněte

Německý výrobce Rollei se primárně zaměřuje produkci akčních kamer, stativů a vybavení pro fotografy. My jsme měli možnost otestovat jednu ze tří nabízených autokamer, a sice model DVR-318, kterou pořídíte ve značkovém eshopu za 3 490 Kč, čímž se stává vlajkovou lodí (do auta) firmy v této kategorii.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek