Neděle , 12. 05. 2024

Pankrác

Motorola Moto e5 a Motorola Moto e5 Plus v ČR

05. 06. 2018

05. 06. 2018

Nový smartphoun Motorola Moto e⁵ jsme navrhli tak, abyste získali více za méně peněž – baterie s celodenní výdrží, 5,7” obrazovka Max Vision s rozlišením 1 440 × 720 pixelů, zadní 13MPx fotoaparát a rychlý 4jadrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 425 a Android™ 8.0, Oreo™. Motorola Moto e⁵ se bude prodávat ve dvou barevných provedeních – Flash Gray a Fine Gold, v Dual SIM provedení. Verze s 2 GB pamětí RAM a 16 GB vnitřním uložištěm bude dostupná za cenu 3 790 Kč.

Motorola Moto e⁵ Plus disponuje 5000 mAh baterií s výdrží 1,5 dne, 6“ obrazovkou Max Vision a 12megapixelovým fotoaparátem s laserovým automatickým zaostřováním. Fotoaparát využívá okamžité zaostření díky technologii laserového automatického zaostřování. Přední
5megapixelový fotoaparát na selfie zachytí vás i vaše přátele v denním i nočním světle.

Rychlý 4jadrový procesor Qualcomm® Snapdragon™ 425 a Android™ 8.0, Oreo™ se starají o rychlý chod celého smartphonu. Motorola Moto e⁵ Plus bude dostupná ve dvou barevných vyhotoveních (Flash Gray, Fine Gold) v Dual SIM provedení. Verze s 3 GB pamětí RAM a 32 GB vnitřním úložištěm bude dostupná za cenu 4 799 Kč.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Spousty souborů, videa, obrázky a hudba se závratnou rychlostí rozrůstají, a už ani nevíme, kam s nimi. Než bude vše přístupné a dostupné online ještě chvíli potrvá, a tak se v mezičase můžeme upírat jedině k pevným diskům. A pokud to má mít řád a efekt, chce to síťové úložiště NAS.

Není to až tak dávno, co jsem považoval pořízení notebooku za luxusní věc. Naštěstí vývoj v této oblasti je velmi rychlý a nyní se dají bez problému pořídit kvalitní stroje za velmi slušné ceny. Tuto strategii volí i výrobce Umax se svými notebooky, u nichž se nezaměřuje na ohromující výkony, ale spíše na praktičnost, mobilitu a v případě celokovového 13Wa Pro i odolnost a životnost.

Ať už budete chtít instalovat nová Windows 7 na HTPC, nebo na svůj klasický počítač, může se vám hodit následující postup. Instalace z USB je nyní mimořádně snadná.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek