Neděle , 12. 05. 2024

Pankrác

XPG uvádí DDR4 RGB modul SPECTRIX D50

19. 04. 2020

19. 04. 2020

Společnost ADATA oznamuje uvedení nového DDR4 RGB modulu XPG SPECTRIX D50. Dosahuje frekvencí až 4 800Mhz a kapacity až 32 GB a nabízí elegantní geometrický design. XPG SPECTRIX D50 je díky svému výkonu zacílen na hráče, fanoušky přetaktování a krásného designu.

Díky využití pouze nejkvalitnějších paměťových modulů a čipů je XPG D50 stabilní i při frekvenci až 4800MHz. Samozřejmě podporuje platformy Intel i AMD. Pro co nejlepší výsledky je modul vybaven chladičem s tloušťkou téměř 2mm pro zvýšenou odolnost. D50 také podporuje Intel XMP 2.0 pro bezstarostné přetaktování bez nutnosti nastavování v BIOSu.

XPG D50 nabízí čistý a elegantní design s jednoduchými geometrickými liniemi a trojúhelníkovými panely dokonale ladí. S aplikací XPG RGB Sync nebo RGB softwarem od výrobce základní desky lze přepínat mezi třemi režimy – statický, dýchání a kometa. Kromě těchto lze zvolit i mód Hudba, který se přizpůsobuje hudbě.

Dostupnost: 4 800MHz, 4 600MHz a 32 GB moduly budou k dispozici během května, všechny ostatní během dubna 2020.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Oblékněte své vánoční dárky do technologického šarmu! Naše recenze a doporučení pro letošní vánoční sezónu vám přináší špičkové tipy na technologické dárky, které rozjásají oči všech milovníků inovací. Od chytrých zařízení až po high-tech zážitky – darujte svým blízkým něco výjimečného, co nejen potěší, ale také jim přinese radost a moderní pohled na svět v jednom.

Na trhu s příslušenstvím pro videokamery a fotoaparáty Sony, se objevil kabelový ovladač od čínské firmy JJC, která má ve svém portfoliu velké množství příslušenství v oboru pořizování záběrů, ať již statických či pohyblivých.

Nepřehlédněte

Klasický tablet s Androidem naši redakci delší dobu míjí. Proč tedy nezkusit 8palcový tablet od španělského výrobce elektroniky (především audio techniky) Energy Sistem, který je na našem trhu novinkou a jako takový nabízí moderní operační systém Android 7.0 „Nougat”?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek