Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

První rok s umělou inteligencí ChatGPT je za námi. Co všechno umí a zvládá?

ChatGPT je umělá inteligence, která byla spuštěna 30. listopadu 2022. Během několika dnů po svém uvedení si získala obrovskou pozornost, přičemž její používání vzrostlo do takové míry, která překvapila i samotné tvůrce. ChatGPT vyvinula společnost OpenAI, která na generativním systému neustále pracuje.

Umělá inteligence zažívá obrovský boom

ChatGPT zasahuje do takřka všech oblastí, ať už se jedná o prezentace, rozhovory, nebo články. V současné době umělou inteligenci používá 100 milionů lidí týdně. Umělá inteligence v průběhu roku vyvolala řadu obav, například ohledně dopadů na dezinformace, podvody, otázky duševního vlastnictví a diskriminaci.

ChatGPT má velice dobré rozhraní. V současné době je umělá inteligence součástí mnoha produktů pro každodenní potřebu, a to od Spotify a Netflixu až po Facebook a Google Maps. ChatGPT je však svůdnější než předchozí verze systému, protože dokáže konverzovat podobným způsobem jako člověk. Snaží se chovat jako člověk. Odpovídá jako člověk.

Vyzkoušejte Deeply

Pokud v českém prostředí hledáte portál, jenž používá umělou inteligenci, pak vás nadchne Deeply. Na jednom místě vytvoříte totiž vše, na co si jen vzpomenete, a to texty pro blog, příspěvky na sociální sítě, ale i grafiku. Vyzkoušejte nejprve systém zdarma, a pokud vám bude vyhovovat po všech stránkách, předplatíte si jeden z nabízených tarifů.

ChatGPT je obrovská příležitost, jak zefektivnit některé práce ve vaší firmě. Vytvoříte snadno a rychle obsah, reklamy i grafiku. Potom můžete zúžit marketingový tým, protože najednou jeden člověk toho zvládne mnohem více.

Deeply vám ušetří desítky tisíc korun. Výsledky jsou famózní. Dokud umělou inteligenci nevyzkoušíte, nezjistíte, o co vlastně přicházíte. Zaregistrujte se a pusťte se do probádávání vod umělé inteligence.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.
Telefony značky myPhone nejsou pro naše čtenáře novinkou, volili jsme levnější modely, které se neobešly bez kompromisů. Hammer Blade 2 Pro se nezdráháme naopak označit za vlajkovou loď tohoto polského výrobce. Do odolného těla vměstnal i výkonný hardware jako 8jádrový procesor, 6 GB RAM či 128GB úložiště s 16Mpix fotoaparátem. Podařilo se?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek