Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Rychlý test CompactFlash karty Lexar 1066×

28. 12. 2014

28. 12. 2014

Společnost Lexar rozšířila své portfolio o vysokovýkonné paměťové karty Professional 1066× CompactFlash. Kolegové z webu TechPowerUp otestovali 32GB model.

Deklarované přenosové rychlosti karet jsou 160 MB/s pro čtení a 65 MB/s pro zápis, což je rozdíl oproti druhé nejrychlejší modelové řadě s „pouhými“ 120 MB/s. Cílovou skupinu tvoří fanoušci HD a 4K videa.

TIP: Test SDXC paměťových karet – rychlá a rychlejší

Reálné testy 32GB karty v IOMeteru prokazují rychlost sekvenčního čtení okolo 117 MB/s a 112 MB/s u zápisu. Náhodný zápis znamenal pokles výkonu při nahrávání dat na 22,3 MB/s, náhodné čtení však neukázalo prakticky žádnou degradaci výkonu při hodnotě 115,6 MB/s.

Aktuální cena Lexar CF 1066x 32GB v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

I v dnešní době je hodně lidí, kteří telefonování za volantem řeší po staru – buď nevolají, nebo zvednou telefon k uchu, bezpečnost nebezpečnost, pokuta ne pokuta. Já jsem nějakou dobu toto řešil telefonem v držáku a hlasitým odposlechem. Levné, ale nepohodlné. Do doby, než na mě vykoukl testovaný produkt od BML doslova za pár korun…
Sluchátka Genesis Oxygen 400 jsou vcelku netradičně mezi herními periferiemi v provedení do uší, tedy tzv. „špunty“. Přes to, aby mohla být herní, nabízí možnost připojit mikrofon. Vedle toho nás při vcelku nízké ceně překvapila bohatá výbava.
Tento reproduktor není našim čtenářům cizí, jde o novinku, ale nedávno jsme vám ho ukázali v krátkém videu. Tvarem i názvem napovídá, že chce převzít roli nástupce prvního RAZE se ctí. Proto nabízí vyšší výkon 20 W bez poklesu výdrže baterií. Jsou si velmi podobné a při tom nový model působí dospěleji.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek