Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Niceboy Vega + pes a rybník = akce

24. 04. 2018

24. 04. 2018

Recenzi akční kamery Niceboy Vega jste mohli číst na našem webu již loni. Výsledný verdikt zněl, že za cenu 990 Kč musíme počítat s kompromisy zejména při posuzování kvalit pořízených snímků. Pak umí zaujmout.

Co se mi ale nepovedlo, bylo zkusit opravdu akční video, bychom zjistili, jak si s ním levná Vega poradí. Léto klepe na dveře a mě, nevím proč až teď, napadlo zkusit kamerku přidělat na záda našemu pejskovi, který se konečně odhodlal plavat přes rybník. Výsledek není špatný a mám pocit, že se s podobným “filmem” nepotkáváme v recenzi akční kamery naposledy.

 

Niceboy Vega lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Sluchátka Niceboy HIVE bones využívají technologii vedení zvuku přes lícní kosti. Váš zvukovod zůstává stále otevřený, takže slyšíte zvuky okolí. Pro mne je toto nesporná výhoda, například při jízdě na kole nebo při běhání. Ten, kdo se naopak chce od okolních zvuků oprostit, tomu bychom je nedoporučovali.
BMW Manufacturing oznámilo nové partnerství s Figure, robotickým startupem, který se specializuje na humanoidní roboty. Díky partnerství budou roboti Figure nasazeni v závodě BMW ve Spartanburgu v Jižní Karolíně, největším vývozci automobilů v USA. Toto je první komerční dohoda, kterou Figure podepsala od svého založení v roce 2022. Společnost neprozradila, kolik robotů bude BMW používat, ale uvedla, že partnerství začne s malými množstvími a bude se rozšiřovat, pokud roboti splní výkonnostní očekávání.

Nepřehlédněte

Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek