Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Sluchátka Sabotage YENKEE nabízejí prostorový zvuk

24. 06. 2018

24. 06. 2018

Výběr sluchátek se rozšiřuje o zcela nový typ. Tolik chybějící prostorový zvuk se nyní dostává do herních headsetů. Díky němu lze slyšet, ze kterého směru se blíží nepřítel, poslech hudby připomíná atmosférou koncert a každá melodie posluchače doslova pohltí. Značka YENKEE tak potěší všechny náruživé hráče i běžné uživatele. Její sluchátka nazvaná Sabotage vynikají především zvukem 7.1 a basovými vibracemi.

Vtáhnutí hráče do bitevní vřavy nebo filmového nadšence do hlavní zápletky je nyní mnohem jednodušší. „Prostorový zvuk 7.1. jsme ještě obohatili o basové vibrace. Sluchátka tak nabízejí atmosféru, která se dá doslova krájet. Oproti těm klasickým ve stereo módu mnohem více obklopí posluchače a přinesou mu daleko intenzivnější zážitek,“ vysvětluje Goran Setler, zástupce značky YENKEE.

Temné herní prostředí a nepřítel za každým rohem. Při své oblíbené akční hře se spoléháme především na své uši. Kroky nepřítele nebo nenadálá střelba, to vše se nyní stává daleko rozpoznatelnější. Prostorový zvuk sluchátek nabídne možnost zcela identifikovat prostor, a tedy i to, odkud hrozba přichází.

„Hráč nyní bude vědět, že tank řinčí právě za ním, že odstřelovač je v pravé budově a granát letí zleva. To vše mu sluchátka se zvukem 7.1 řeknou. Nejedná se však pouze o hraní her. Sabotage se perfektně hodí do kanceláře, kde poskytnou maximální klid na práci, a také pro filmové nadšence. Těm přinesou atmosféru moderního kina k nim domů,“ doplňuje Goran Setler.

S rozšiřující se technologií virtuální reality nezůstávají pozadu ani výrobci headsetů. Basové vibrace skvěle doplní prostorový zvuk sluchátek. Při každém výbuchu nebo výstřelu sluchátka zavibrují a přidají na již tak hutné atmosféře z hraní her nebo sledování filmu.

Sluchátka Sabotage disponují frekvencí od 20 do 20 000 Hz. Díky tomu jsou schopná zvládat i interpretaci nejhlubších frekvencí a snesou tak i ty nejpřísnější požadavky. Zabudovaný mikrofon je lehce nastavitelný pomocí ohebného krku.

Design sluchátek je přizpůsobený nejnáročnějším hráčům. Červené podsvícení je viditelné i ve tmě, velké náušníky poskytují maximální pohodlí při dlouhých večerech. Opletený kabel dlouhý 2,5 m disponuje ochranou proti zamotání a pozlaceným konektorem USB.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

K myšlence otestovat TrekStor SurfTab twin 11.6 nás přivedly dvě skutečnosti, v poslední době jej lze na internetu zakoupit za velmi atraktivní cenu a uživatelské recenze tohoto notebooku německé značky vyznívají velmi rozporuplně. Proč ale, když za dané peníze nabízí vcelku atraktivní konfiguraci jako displej s vysokým rozlišením, osvědčený procesor Intel Atom x5 či dostatek USB portů? Kde je zakopán pes?
Po nejlevnějším modelu Vega se nám na stůl i do rukou dostala poměrně nová kamera značky Niceboy, která cílí na opačné spektrum zákazníků, mainstreamová Vega 5 Pop s dotykovým displejem. Stejně jako vy, položili jsme si otázku, zda má taková obrazovka u akční kamery vlastně smysl.
V moderním světě, kde první dojem může hrát velkou roli, má tisk kvalitních etiket zásadní význam. Etikety nesou nejen informace, ale i identitu vaší značky. A aby byla tato identita zachycena co nejpřesněji a nejvýrazněji, je potřebná tiskárna štítků, která spojuje technickou preciznost s kreativním potenciálem.
Dnešní test se zaměří na dvě akční kamery Lamax a BML od českých značek, které své produkty navrhují samy s výrobou v Číně. Pokud jde o parametry, výbavu i samotný hardware, vcelku se podobají. Proto jsme je postavili tak říkajíc do ringu v jednom článku. Kdo si vedl lépe?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek