Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Chytrý náramek X-Fitpolo od značky Niceboy

08. 08. 2018

08. 08. 2018

Značka Niceboy, známá hlavně jako výrobce akčních kamer a v poslední době také audio techniky, přichází s další novinkou na trh. Tentokrát se jedná o X-Fitpolo, fitness náramek, díky kterému získáte data k podpoře zdravého životního stylu. Dále například upozorňuje i na aktivity mobilního telefonu jako je příchozí hovor, SMS, či zprávy z nejrůznějších mobilních aplikací. Na jedno nabytí pak vydrží až 8 dní.

Náramek v sobě skrývá krokoměr, přímé měření srdečního tepu ze zápěstí a počítání spálených kalorií. Funkce „monitoring spánku“ sleduje čas strávený v hlubokém a lehkém spánku a vyhodnocuje tím kvalitu této činnosti. K citlivému probuzení slouží budík v podobě vibrací. Náramek X-Fitpolo lze též jednoduše propojit s mobilním telefonem. Upozorní vás na příchozí hovory, SMS nebo na zprávy z aplikací jako WhatsApp, Facebook, Skype a dalších.

Náramek nízké hmotnosti s elegantním designem je vybaven vodotěsným krytím o certifikaci IP67. Veškeré údaje jsou k přečtení na OLED displeji o velikosti 0,66“. V základní výbavě také naleznete nabíjecí USB kabel a návod k obsluze. K dostání je ve třech barevných provedeních.

K fitness náramku lze využít i mobilní aplikaci v českém jazyce určenou pro iOS a Android, která poskytuje a uchovává přehledná statistická data o jednotlivých aktivitách.

 

 

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Testovanou kameru nekoupíte s hromadou více či méně zbytečného příslušenství, to si musíte dokoupit později. Dostáváte pouze kameru s USB kabelem a akumulátorem, což nebývá v tomto segmentu časté. Pro někoho klad, jinému to vadit může. Je Mi Action Camera 4K čistokrevným lovcem adrenalinu či spíše zmenšeným digitálním fotoaparátem pro náročnějšího uživatele?

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek