Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Nový flash disk Verbatim Store’n’Click

13. 03. 2020

13. 03. 2020

Společnost Verbatim uvádí na trh novou řadu USB klíčů Store’n’Click s jedinečným designem „slide and lock“, který umožňuje snadné vysunutí a zasunutí USB konektoru. Disk Store’n’Click je k dispozici v několika barevných i kapacitních provedeních a je tak ideálním USB diskem pro běžné každodenní užití.

Konektor se v případě potřeby uzamkne a zacvakne zpět do uzavřené polohy, díky čemuž je v době, kdy ho nepoužíváte chráněn před vlivy okolního prostředí a to vše bez strachu o ztracení víčka. Díky rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) poskytuje USB Store’n’Click rychlost čtení až 80 Mb/s a rychlost zápisu až 25 Mb/s. Samozřejmostí je zpětná kompatibilita s porty USB 2.0*, takže jej lze použít v celé řadě stávajících zařízení.

Disk Store’n’Click je dodáván v červené, žluté, modré a černé barvě, stejně tak i s různou kapacitou a kombinací balení.

Číslo PN v ceníku

Počet ks v balení

Kapacita

Barvy

49306

3

16 GB

červená, modrá a žlutá

49307

1

32 GB

černá

49308

2

32 GB

červená a modrá

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Každému z nás se jistě stalo, že jsme omylem smazali soubor, zavadili o Delete, anebo se k němu chtěli později vrátit. První možností je Koš ve Windows již od pradávna. Co dělat, když jste jej vysypali (často automaticky), anebo jste tak učinili např. na paměťové kartě či flash disku, kde koš není nastaven? Zde přichází ke slovu různé utility, které data dokáží „vytáhnou ze záhrobí“. Jako dnes testovaný program EaseUS Data Recovery Wizard.
Závody v pokroku v oblasti umělé inteligence jsou v plném proudu. Jednotlivé společnosti dělají vše proto, aby mohli zákazníkům nabídnout lepší možnosti AI. Po dlouhé době je tu něco, v čem mohou technologičtí giganti skutečně soutěžit. Jedna z nejznámějších technologických společností, Huawei, se zaměří na zvýšení výroby svého AI čipu Ascend 910B na úkor výroby svých telefonů Mate 60, alespoň v jednom závodě.

Nepřehlédněte

Německý výrobce Rollei se primárně zaměřuje produkci akčních kamer, stativů a vybavení pro fotografy. My jsme měli možnost otestovat jednu ze tří nabízených autokamer, a sice model DVR-318, kterou pořídíte ve značkovém eshopu za 3 490 Kč, čímž se stává vlajkovou lodí (do auta) firmy v této kategorii.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek