Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

DVD z trafiky: Udělejte si přehled v levných DVD

06. 08. 2007

dvdlogoSituace pro nás, zákazníky, se v oblasti levných DVD filmů vyvíjí velice slibně. Díky masovému nasazení distribuce na novinové stánky není problém koupit originální film okolo 40 korun. Propásli jste Hvězdnou bránu nebo Ramba s DTS zvukem? Máme pro vás tip, jak se tomu příště vyhnout.

Určitě nejsem sám, kdo již někdy s křížkem po funuse zjistil, že před včerejškem vydaly ty a ty noviny jako přílohu oblíbený film na DVD. A jelikož jich začíná vycházet čím dál více, vzniká stále větší chaos.

K dechaotizaci mohou pomoci následující webové stránky:

Určitým symbolem kvality přinášení informací o vydávaných levných DVD je diskusní klub na Lopuchu . Přehlednější a mimořádně užitečnou formu potom najdete v jedné ze sekcí MediaBlogu, původem nejspíše z diskusního klubu na Okounu. Ta odkazuje na on-line sdílený a aktuální KALENDÁŘ většiny DVD příloh, které u nás najdete na novinových stáncích jako rozšíření časopisů, nebo i samostatně. Doporučujeme!

Aktualizováno: Kalendář nyní můžete sledovat přímo na našem webu (odkaz vpravo nahoře) nebo na jednoduché adrese www.digilidi.cz/dvd-prilohy

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Čína plánuje do roku 2025 velký technologický krok ke konkurenčnímu Neuralinku Elona Muska Čínské ministerstvo průmyslu a informačních technologií (MIIT) představilo své ambiciózní plány na vývoj mozko-počítačových produktů do roku 2025. MIIT nedávno zveřejnilo komplexní politický dokument, v němž nastiňuje svůj závazek učinit převratné kroky v oblasti špičkových technologií.
Po takřka nezničitelné AData D16750 se dnes podívejme na méně odolný a levnější model powerbanky od stejného výrobce, který nabídne krytí „pouze“ IP54 a kapacitu 8 000 mAh. Čím naopak vyčnívá, je 18 diod se čtyřmi módy svícení. Na táboření tak může být velmi užitečným pomocníkem.
Tisk na barevných inkoustových tiskárnách už dávno nemusí patřit k těm nejdražším. Naopak, díky nádržím na inkoust, který se jednou za čas jednoduše dotankuje, jde o tisk velmi levný. Srovnatelný s tiskem laserovým. Jak si vedla v našem testu tiskárna Epson L3060? A zmíníme se i o konkurenční rivalce Brother DCP-T500W.
Po testech sluchátek Elite a Blaze, které se ukázaly jako velmi kvalitní produkty od firmy Lamax, jsem se dostal i k „peckám“, a to taktéž bezdrátovým. Jedná se konkrétně o model Tips1, který je v nabídce špuntů od Lamaxu cenově nejdostupnější (790 Kč). Lamax vyrábí další dva modely – Pax1 (990 Kč) a Dots1 (1 690 Kč).

Satelitní příjem je velkou konkurencí pozemního vysílání. Má své nevýhody, ale jeho výhody převažují. Zjistěte vše o tomto způsobu příjmu televizního vysílání. Vysvětlíme si jak technologii, kterou jsou vybaveny satelitní přijímače, tak i možnosti naladění, nastavení paraboly, propojení a výběr vhodných prvků a poskytovatele vysílání.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek