Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Blu ray přehrávače Samsungu: YouTube i MKV

11. 08. 2009

Společnost Samsung následuje trendy a přání svých zákazníků a u svých Blu-ray přehrávačů a domácích kin přichází s podporou připojení k internetovému serveru YouTube a podporou formátu MKV.

“Vyhledávání oblíbených filmů či písniček je díky funkci Smart Search velice jednoduché. Každým vloženým znakem do vyhledávacího pole našeptávač automaticky nabízí varianty, které možná hledáte,“ říká David Vaculík, produktový manažer audio-video techniky společnosti Samsung.

Nové přístroje Samsung budou rovněž vybaveny moderním multimediálním formátem, tzv. matroškou, který podporuje formáty MKV. „Matroška je kontejnerový způsob bezztrátové komprese dat, přičemž daný soubor nabízí video v HD kvalitě obsahující obraz, zvuk či titulky,” dodává Vaculík.

 

K podpoře formátu MKV a internetového serveru YouTube dojde díky novému firmware, kterými budou od poloviny srpna vybavena všechna domácí kina Samsung a vybrané modely Blu-ray přehrávačů Samsung, konkrétně BD-P1600, BD-P3600 a BD-P4600.

Dobrou zprávu máme rovněž pro stávající zákazníky, kteří již Blu-ray přehrávače a domácí kina Samsung vlastní. Již začátkem září bude nový firmware volně ke stažení na našich internetových stránkách,“ komentuje výhody Vaculík.

Související články

Samsung BD-P1500: Blu ray přehrávač za sedm  

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Routerů naleznete na trhu celou řadu (od levných po drahé). Archer C1200 patří k těm dražším, cenu však ospravedlňují jeho schopnosti, které jej řadí do třídy high-endu. Kromě běžných věcí umí vytvořit síťový disk z USB nebo síťovou tiskárnu ze zcela obyčejné a oddělit několik sítí – rychlou 300 Mbit/s a rychlejší 800 Mbit/s. Zde hledejme základ názvu AC1200 – v teoretické přenosové rychlosti 1200 Mbit/s.

Na novinku v portfoliu Verbatim jsme vás upozornili, nehonosí se žádnými armádními standardy, díky kompozitnímu matriálu KyronMAX má vydržet opravdu hodně drsné zacházení a ochránit data na flash disku. Je tomu tak? Pojďme na to.
Jak oznámila firma Dolby Laboratories, budou první evropské stanice s HDTV používat Dolby Digital. Ten bude integrován přímo do set top boxů.
Není lepší věci pro zrychlení počítače nebo notebooku, než přechod z klasického plotnového disku na SSD. Ať už v podobě SATA SSD, nebo lépe NVME M.2. Nástrojů na migraci dat ze starého disku na nový zdarma je ale docela málo.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek