Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Vyhrazeno fanouškům NBA

14. 11. 2013

14. 11. 2013

Basketbal je v USA velmi populárním sportem, proto nepřekvapí, že jim společnost ADATA připravila pro letošní sezónu malý dárek.

Jde o 16GB flash disky USB 3.0 s teoretickou přenosovou rychlostí až 90 MB/s. Ty dostaly tvar i barvy se jmény týmů NBA a jejich hvězd, jakými jsou Chris Paul z Los Angeles Clippers, Jeremy Lin z Houston Rockets, Kobe Bryant z Los Angeles Lakers, LeBron James z Miami Heat, Derrick Rose z Chicago Bulls a Kevin Durant z Oklahoma City Thunder.

„Flashky“ jsou vyrobeny z kvalitní gumy, aby odolaly nárazům. Mají též vydržet bez újmy ponořené ve vodě v hloubce do 1 m po dobu až 20 minut.

Zdroj: ADATA

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Jedním z dalších Umaxů, které plánujeme otestovat, bude v dubnu nebo květnu 10palcový tablet s pouzdrem v klasickém stylu. Kromě tohoto skoro kapesního počítače plánujeme i test většího brášky Umax 11Wa, dále zabrousíme opět mezi reproduktory s Niceboy Raze, něco také natočíme nejen v akci s Niceboy Vega 5 Fun, ale také v automobilu s Rollei CarDVR-318.
Je tomu několik let, co jsem si kupoval auto a napadlo mě, jak by mělo být možnostech dnešních technologií jednoduché vlastnit věcičku, která by mi auto lokalizovala a dala vědět, kde se zrovna nachází. Profesionální monitorovací systémy byly nad moje (a obecně hodně předražené) možnosti. A nyní přichází Lamax s touto myšlenkou. Uchopili tento nápad za správný konec? Co vše vlastně za své peníze dostaneme?

Nepřehlédněte

Sluchátka Lamax Base1 již “z praku” nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu - 790 Kč neomráčí ani méně movité. Nabízejí kromě klasické reprodukce přes Bluetooth 5.0 i audio kabel (když se vybijí) specialitku v podobě přehrávání hudby z micro SD karty (podobně jako drobný bezdrátový reproduktor Sphere SP-1). Umí být autonomním přehrávačem hudby umístěným přímo na hlavě. Tím z masy sluchátek na trhu vyčnívají podobně jako doga na výstavě beaglů.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek