Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

14palcový notebook HP s Androidem

29. 04. 2014

29. 04. 2014

Během pár dní společnost HP plánuje oficiálně prezentovat svůj první notebook Slatebook 14 s Androidem 4.2.

Dotykový 14palcový displej bude podporovat plné HD rozlišení, tedy 1 920 × 1 080. Možná se dočkáme i levnějších variant s nižším HD rozlišením. Každopádně procesorem bude 4jádrová Tegra 4 či 1K od Nvidia, spřažená se 2 GB RAM a 16GB flash diskem. Nebude chybět ani slot na SD karty. Nebude chybět ani plná konektivita včetně Bluetooth, Wi-Fi a snad i 3G. Více se třeba dozvíme na letošním Computexu 2014, tradičně pořádaném v Taipeii.

Zdroje: ZDnet, Notebook Italia

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Opět se dostáváme k novince z dílen Umaxu (řečeno s nadhledem). Prostě tu máme nový cloudbook, který se pyšní 13,3palovým IPS displejem s plným HD rozlišením. V době masové propagace 4K u čehokoliv působí vlastně velmi adekvátně. Je na čase posunout rozlišení u levných notebooků kupředu, což VisionBook 13Wa dělá. Na takto levný stroj to není málo, dokáže vás motivovat ke koupi?
Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek