Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Cougar 700M – výjimečná herní myš

25. 05. 2014

25. 05. 2014

Dva roky vývoje, díly připevněné na hliníkovém rámu s netradičním designem, umožňujícím dlani nepotit se i při intenzivním hraní, vlastní ARM procesor. K tomu dvě ocenění: International Design Award 2014 a Computex Design & Innovation Award 2014.

Čím si myš získala tolik přízně? Je ergonomická a nastavitelná, aby padla přesně do ruky, díky 8200 dpi Precision Gaming Sensor Technology bude asi velmi přesná.

Pro případ, kdyby vašemu PC chyběl výkon či došlo k latenci v reakcích, disponuje vlastním 32bitovým ARM procesorem a 512 kB paměti – své „výpočetní potřeby“ by tak myš měla obstarat sama. Uložit si přímo na myši můžete až tři vlastní přednastavené profily a samozřejmě importovat do počítačů. Díky 4,5g závažím si můžete hmotnost „hlodavce“ přizpůsobit vlastním potřebám, přičemž bez nich má jít se 110 g o nejlehčí hliníkovou myš na světě. Doporučená cena činí 84 USD (asi 1 690 Kč). Moc či málo? Posouzení necháme na vás.

Zdroje: TechPowerUp, Cougar

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Postavili jsme proti sobě lehká, otevřená, na uších ležící sluchátka vhodná na doma i na použití venku. Konkrétně druhou generaci legendárních Sennheiser – PX100 II a zajímavý produkt švédského výrobce V-Jays. Již nyní prozraďme, že tak dramatický duel jsme tu dlouho neměli. Rozdíly jsou propastné. A to na obou stranách…
Když se řekne pojem „domácí tiskárna“, většina z nás si představí kompaktní inkoustovou tiskárnu. Ty jsou totiž, na rozdíl od laserových tiskáren, univerzálnější a v domácnosti využitelnější – vytisknete s nimi jak texty, tak i vysoce kvalitní obrázky a fotografie. U českých spotřebitelů jsou pak nejpopulárnější inkoustové tiskárny značek Canon, Epson a HP. V tomto článku vám nabízíme srovnání nákladů na tisk vybraných TOP modelů tiskáren od zmíněných výrobců.

Firma Lamax je nám sympatická tím, že je původem česká, sídlící v Praze. Své produkty navrhuje a vymýšlí u nás v Česku, výroba probíhá (ostatně jako u spousty dalších výrobců) v Asii. A protože fandíme těm, kteří dokáží se ctí konkurovat velkým a zavedeným značkám, pojďme se dnes podívat na další kus z dílen Lamaxu, tentokrát na bezdrátová sluchátka Elite E-1 a zkusme se zaposlouchat do „beatů“.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek