Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Když novou televizi, tak s DVB-T2

21. 09. 2016

Za několik málo let (kolem roku 2020) nahradí stávající pozemní televizní vysílání DVB-T nový standard DVB-T2. Řešit to set-top-boxem je nepohodlné. Proto, pokud budete kupovat nyní a v budoucnu novou televizi, myslete na to. Kupujte takové výrobky, které nový standard zvládnou. 

Další informace naleznete na webu http://www.dvbt2overeno.cz/ a najdete tam také seznam ověřených DVB-T2 přístrojů: http://www.dvbt2overeno.cz/storage/app/media/seznam-overenych-zarizeni-pro-prijem-dvb-t2.pdf

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

V brněnském sídle společnosti Zoner se v pondělí 4. 9. 2017 uskutečnila tisková konference, která představila poslední aktualizace ZPS X a byla i oslavou prvního roku prodeje programu formou předplatného. Nejvýznamnější novinky uvádíme v článku.

V oblasti digitálních A/V propojení dochází pořád k dramatickému vývoji. Objevují se nové standardy, typu DisplayPort, ale také dochází k vývoji těch dosavadních. DVI-I, DVI-D, HDMI verze 1.2 a 1.3, různá kabeláž a konektory. Pokusíme se v tom udělat trochu jasno v následujícím přehledu.

VisionBook 11Wa v nás vzbudil nemalá očekávání, jak si Umax zvládne poradit nejen s výkonnějším a také energeticky náročnějším Celeronem (oproti Atomu) v šasi tabletu, kde ještě udělal místo na M.2 disk a zadní kameru. Jak to celé ladí, když přidali i operační paměť? Odpovězme v recenzi.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek