Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Flash disk rovnou se 3 konektory

28. 07. 2017

28. 07. 2017

Kombinované flash disky s USB C jsme tu již měli, společnost Silicon Power představila produkt Mobile C50, který nabídne všechny tři nejčastěji používané – kromě již zmiňovaného USB C, také mikro USB a USB A (tedy to klasické, nejstarší).

TIP: Recenze disku Western Digital Elements

Nechybí již celkem běžná ochran proti prachu, vodě a otřesům. Kryt u USB C je vyroben z elastické gumy a lze ji bez obav otevřít až 10 000krát. Zajímavěji je ale řešen kombinovaný port mikro USB a USB A, který nejlépe popíše samotný obrátek.

Kapacitně dosáhnete na 32, 64 a 128 GB. Mikro USB splňuje standard USB 2.0, zbylé dva pak nejnovější USB 3.1. Hmotnost činí 5,2 g a záruku výrobce stanovil na solidních 5 let.

Zdroj: TechPowerUp

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Oblékněte své vánoční dárky do technologického šarmu! Naše recenze a doporučení pro letošní vánoční sezónu vám přináší špičkové tipy na technologické dárky, které rozjásají oči všech milovníků inovací. Od chytrých zařízení až po high-tech zážitky – darujte svým blízkým něco výjimečného, co nejen potěší, ale také jim přinese radost a moderní pohled na svět v jednom.
VisionBook 11Wa v nás vzbudil nemalá očekávání, jak si Umax zvládne poradit nejen s výkonnějším a také energeticky náročnějším Celeronem (oproti Atomu) v šasi tabletu, kde ještě udělal místo na M.2 disk a zadní kameru. Jak to celé ladí, když přidali i operační paměť? Odpovězme v recenzi.

Nepřehlédněte

Každému z nás se jistě stalo, že jsme omylem smazali soubor, zavadili o Delete, anebo se k němu chtěli později vrátit. První možností je Koš ve Windows již od pradávna. Co dělat, když jste jej vysypali (často automaticky), anebo jste tak učinili např. na paměťové kartě či flash disku, kde koš není nastaven? Zde přichází ke slovu různé utility, které data dokáží „vytáhnou ze záhrobí“. Jako dnes testovaný program EaseUS Data Recovery Wizard.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek