Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Vyhrazeno fanouškům NBA

14. 11. 2013

14. 11. 2013

Basketbal je v USA velmi populárním sportem, proto nepřekvapí, že jim společnost ADATA připravila pro letošní sezónu malý dárek.

Jde o 16GB flash disky USB 3.0 s teoretickou přenosovou rychlostí až 90 MB/s. Ty dostaly tvar i barvy se jmény týmů NBA a jejich hvězd, jakými jsou Chris Paul z Los Angeles Clippers, Jeremy Lin z Houston Rockets, Kobe Bryant z Los Angeles Lakers, LeBron James z Miami Heat, Derrick Rose z Chicago Bulls a Kevin Durant z Oklahoma City Thunder.

„Flashky“ jsou vyrobeny z kvalitní gumy, aby odolaly nárazům. Mají též vydržet bez újmy ponořené ve vodě v hloubce do 1 m po dobu až 20 minut.

Zdroj: ADATA

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Tento reproduktor není našim čtenářům cizí, jde o novinku, ale nedávno jsme vám ho ukázali v krátkém videu. Tvarem i názvem napovídá, že chce převzít roli nástupce prvního RAZE se ctí. Proto nabízí vyšší výkon 20 W bez poklesu výdrže baterií. Jsou si velmi podobné a při tom nový model působí dospěleji.
Je tomu několik let, co jsem si kupoval auto a napadlo mě, jak by mělo být možnostech dnešních technologií jednoduché vlastnit věcičku, která by mi auto lokalizovala a dala vědět, kde se zrovna nachází. Profesionální monitorovací systémy byly nad moje (a obecně hodně předražené) možnosti. A nyní přichází Lamax s touto myšlenkou. Uchopili tento nápad za správný konec? Co vše vlastně za své peníze dostaneme?
Již číslo v názvu napovídá, že tato kamera se bude v portfoliu Lamaxu řadit na jeho začátek, stává se nejlevnější modelem. Co to v praxi znamená pro zákazníka? Papírově se prakticky shoduje (popisky s piktogramy na produktových stránkách jsou prostě totožné) s dražším modelem Lamax X7.1 Naos, což vypadá lákavě.

Nepřehlédněte

Značka Umax do toho, lidově řečeno, šlape poslední dobou s nasazováním nových modelů hodně. Jako jedna z novinek se na náš trh až z Číny dostává 10palcový model, který se vrací ke koncepci přídavné klávesnice pevně spojené s ochranným pouzdrem. Jde tedy opravdu o pravověrný tablet s externí klávesnicí, nikoliv o imitaci notebooku jako takového. Na cesty může jít o praktické řešení – neváží moc, nabijete ho kdekoliv, je vybaven vlastním ochranným pouzdrem. A je levný.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek