Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Unboxing video Umax VisionBook 10Wi-S

27. 04. 2018

27. 04. 2018

Natáčení rozbalování třeba nových tenisek je stále v módě, vzal jsem tedy kamerku a natočil rozbalování nového tabletu, který mi dnes přišel na recenzi…

Jde o nový low-endový 10palcový model z dílen Umaxu, prodávaný pod názvem VisionBook 10Wi-S. Balení je opět precizní a působí velmi luxusně, krabici bude skoro až škoda vyhodit. V rychlosti můžeme říci, že touchpad reaguje přesně a citlivě a otevřené pouzdro s klávesnicí gunguje jako příjemná podložka pod zápěstí. Windows 10 jsou 32bitová, což je jistě vhodné vzhledem ke 2 GB RAM. Co potěší zákazníka je skutečnost, že jej můžete zakoupit již za 4 032 Kč.

Umax VisionBook 10Wi-S UMM220V10 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do Kč (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Testovanou kameru nekoupíte s hromadou více či méně zbytečného příslušenství, to si musíte dokoupit později. Dostáváte pouze kameru s USB kabelem a akumulátorem, což nebývá v tomto segmentu časté. Pro někoho klad, jinému to vadit může. Je Mi Action Camera 4K čistokrevným lovcem adrenalinu či spíše zmenšeným digitálním fotoaparátem pro náročnějšího uživatele?

Firma Lamax je nám sympatická tím, že je původem česká, sídlící v Praze. Své produkty navrhuje a vymýšlí u nás v Česku, výroba probíhá (ostatně jako u spousty dalších výrobců) v Asii. A protože fandíme těm, kteří dokáží se ctí konkurovat velkým a zavedeným značkám, pojďme se dnes podívat na další kus z dílen Lamaxu, tentokrát na bezdrátová sluchátka Elite E-1 a zkusme se zaposlouchat do „beatů“.

Do kompletace portfolia akčních kamer od Niceboy nám chyběl poslední a nejnovější model mířící na nenáročného zákazníka, klidně dítě či teenagera, který touží ovládat ji přes mobilní telefon. Niceboy obohatil svůj základní typ VEGA o podporu Wi-Fi právě pro účel komunikace s majitelem a jeho telefonem. My vám model VEGA wifi nyní představíme.
Po takřka nezničitelné AData D16750 se dnes podívejme na méně odolný a levnější model powerbanky od stejného výrobce, který nabídne krytí „pouze“ IP54 a kapacitu 8 000 mAh. Čím naopak vyčnívá, je 18 diod se čtyřmi módy svícení. Na táboření tak může být velmi užitečným pomocníkem.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek