Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Externí disky My Passport v novém designu

27. 05. 2015

27. 05. 2015

Nové externí disky řady My Passport nyní nabízejí kapacitu až 3 TB, snadné zálohování a možnosti personalizace a individualizace designu.

Společnost  WD, součást Western Digital, dnes uvedla redesignovanou řadu externích disků My Passport Ultra a My Passport for Mac. Jedná se již o sedmou generaci těchto úspěšných externích disků. Nyní jsou disky dostupné i v kapacitě až 3 TB1 a ve čtyřech barevných provedeních2  – klasická černá, třpytivě bílá, v červené barvě divokých malin a v noblesní modré. K diskům se dodává jako volitelná součást doplněk WD Grip Pack  –  sada gumových rámečků v mnoha barevných variantách. Grip obtáčí disk a umožňuje jeho jednoduchou personalizaci a designovou individualizaci.

Nová generace externích disků My Passport Ultra bude nyní k dostání v kapacitách 3 TB, 2 TB, 1 TB a 500 GB a je vybavena 256bitovým AES hardwarovým šifrováním – které zajišťuje vyšší úroveň zabezpečení, aniž by to ovlivnilo výkon a rychlost zápisu dat nebo výkon procesoru CPU. Pokud by se externí disk My Passport Ultra dostal do neoprávněných rukou, hardwarové šifrování a zvolené heslo spolehlivě ochrání uložená data, dokumenty, složky, fotografie, video či hudební soubory.

My Passport For Mac je k dostání v kapacitách 1 TB, 2 TB a 3 TB. K dispozici je také 256bitové AES hardwarové šifrování a konektivita USB 3.0.

Doplňkové rámečky WD Grip  Pack  pro My Passport Ultra jsou prodávány samostatně a jsou k dostání v pěti barvách (kouřově šedá, blankytně modrá, granitová, fialová, růžová). Pokud si uživatel přidá barevný grip na svůj disk My Passport Ultra může pomocí barev vytvořit až 20 barevných kombinací. Doplněk WD Grip Pack obsahuje také kabely USB 3.0 v odpovídajících barvách.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Tato věc patří do trochu jiného soudku, než běžně testujeme. Značka TrueLife patří do portfolia české společnosti elem6, které čítá také značku Lamax. Zaměřuje se na elektroniku určenou k péči o zdraví či tělo jako elektrické kartáčky, chytré váhy či teploměry, tlakoměry. S jednou takovou novinkou vás zkusíme v rychlosti seznámit.
Není lepší věci pro zrychlení počítače nebo notebooku, než přechod z klasického plotnového disku na SSD. Ať už v podobě SATA SSD, nebo lépe NVME M.2. Nástrojů na migraci dat ze starého disku na nový zdarma je ale docela málo.
Vyznávám klasická řešení bez zbytečného pozlátka. Původně jsem chtěl otestovat levná klasická drátová sluchátka HIVE W1, protože, proč zbytečně platit za baterii a další věci, když mi stačí kabel? Chvíli jsem se proto “cukal”, když mi nabídli HIVE XL. Nakonec jsem podlehl moderně a svolil k testu...

Nepřehlédněte

Pokud však nepřichází, přestaň čekat dál... Nabízí se parafráze populární písničky, která by mohla pokračovat v duchu, že stačí střídavý, střídavý elektrický proud a do něj připojit TP-Link TL-WA855RE. Samozřejmě to chce také tu Wi-Fi, ale kdo by se zabýval takovými drobnostmi?

Vzpomínáte na večerníček o včelích medvídcích, kde byl brouk kvapník, který stále chvátal a neměl chvíli čas? Pokud patříte k obdobné sortě pracantů, může vám pomoci SSD přenosný disk Adata, je opravdu rychlý. Podobně jako onen brouček vás moc nezdrží a přežije i pád (například do louže).

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek