Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Energy Sistem uvádí čtečku a tablet

07. 02. 2018

07. 02. 2018

Společnost Energy Sistem, přední španělský výrobce spotřební elektroniky s důrazem na originalitu a design, uvádí na český a slovenský trh dvojici novinek, které ocení především uživatelé na cestách. Tablet Energy Tablet 8″ Max 3 a čtečka elektronických knih Energy eReader Max nabízejí praktické spojení kompaktních rozměrů, vysokého výkonu a nejnovějších technologických funkcí.

Energy Tablet 8″ Max 3 nabízí jedinečnou kombinaci vysokého výkonu a kompaktního provedení doplněnou o řadu špičkových parametrů. Přední straně zařízení dominuje širokoúhlý osmipalcový IPS displej v HD rozlišení (1 280 × 800) s poměrem stran 16:9, jenž poskytuje výjimečnou kvalitu obrazu s důrazem na jeho ostrost, kontrast a široké pozorovací úhly. Ve spodní části tabletu se nacházejí dva 1W reproduktory Xtreme Sound zprostředkovávající uživatelům skvělý hudební zážitek s prostorovým efektem.

Rychlý a plynulý provoz tabletu i při provozování výpočetně náročných aplikací zajišťuje čtyřjádrový 1,3GHz procesor ARM Cortex A53 s 1GB operační pamětí a systémem Android 7.0 Nougat. Zařízení je dále vybaveno 16GB interním úložištěm rozšiřitelným pomocí microSD karet o dalších 256 GB, přední VGA a zadní 2Mpx kamerou, všesměrovým mikrofonem, GPS navigací a FM rádiovým přijímačem. Nechybí ani Wi-Fi připojení a bezdrátová technologie Bluetooth 4.0.

Zabudovaný akumulátor s kapacitou 3 500 mAh dokáže zajistit až šestihodinovou výdrž tabletu v on-line režimu.

Na recenzi tabletu se můžete na DigiLidi těšit ještě v únoru (nejpozději v březnu :o).

Lehký a kompaktní Energy eReader Max kombinuje funkce klasické čtečky a tabletu. Jeho šestipalcový multidotykový E-ink displej typu Carta s HD rozlišením 600 × 800 bodů (166 dpi) se 16 odstíny šedi a antireflexní úpravou přináší uživateli komfortní čtenářský zážitek s vysokou čitelností obsahu. Uživatelské pohodlí podtrhuje řada pokročilých funkcí čtení, jako jsou např. přechody na stránky, vertikální a horizontální čtení, volba typu a velikosti písma, přizpůsobení okrajů a prokladů, záložky, automatické stránkování či historie čtení.

Čtečku pohání dvoujádrový 1GHz procesor ARM Cortex A9 s 512 MB operační paměti a systémem Android 4.2 Jelly Bean nabízejícím nejžádanější předinstalované aplikace v podobě e-mailové schránky, internetového prohlížeče či softwarového tržiště Google Play. Součástí výbavy zařízení je také bezdrátové Wi-Fi připojení a 8GB interní úložiště, které lze rozšířit prostřednictvím microSDHC/XC karty o dalších až 64 GB.

Společnost Energy Sistem nabízí nadstandardní tříletou záruku bez omezení a klade velký důraz nejen na design a inovativní technologie, ale rovněž na vysokou dostupnost svých produktů. Nový Energy Tablet 8″ Max 3 je k dostání za doporučenou koncovou cenu 3 290 Kč s DPH, za čtečku Energy eReader Max zákazníci zaplatí 3 390 Kč. Společnost poskytuje nadstandardní tříletou záruku bez omezení.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Tato věc patří do trochu jiného soudku, než běžně testujeme. Značka TrueLife patří do portfolia české společnosti elem6, které čítá také značku Lamax. Zaměřuje se na elektroniku určenou k péči o zdraví či tělo jako elektrické kartáčky, chytré váhy či teploměry, tlakoměry. S jednou takovou novinkou vás zkusíme v rychlosti seznámit.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek