Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nový vodotěsný bluetooth reproduktor Niceboy Raze

16. 02. 2018

16. 02. 2018

Značka Niceboy, známá hlavně jako výrobce akčních kamer a jejich příslušenství, úspěšně pokračuje i v rozšiřování svého audio segmentu. Na trh nyní uvádí nový univerzální vodotěsný bluetooth reproduktor (krytí IPX7) s prostorovým 360° zvukem.

Hlavní předností tohoto reproduktoru je poskytnutí prostorového zvuku (360°), který dopomáhá lepšímu ozvučení a to jak v interiérech, tak exteriérech. Kvalitní silný zvuk zajišťují reproduktory s celkovým výkonem 12W. Niceboy RAZE je dále vybaven moderní verzí bluetooth 4.2, díky které se bez problému propojí s mobilním telefonem (počítačem či tabletem) do vzdálenosti 10 metrů. Baterie s kapacitou 2200 mAH přináší poslech po dobu až 8 hodin. Stupeň krytí IPX7 pak reproduktoru zajišťuje plnou vodotěsnost.

Příjemná je i možnost spárovat přístroje mezi sebou pomocí funkce NFC pouhým přiložením. Vestavěný mikrofon pak umožňuje vyřizování telefonátů přes hands-free. Kromě bluetooth lze využít i line-in vstup pro 3,5 mm kabel. K zajímavému designu toho reproduktoru přispívá možnost jeho pořízení ve třech barevných mutacích (černá, modrá nebo červená).

Balení kromě reproduktoru obsahuje návod k obsluze, nabíjecí USB kabel a audio kabel (3,5 mm). Niceboy RAZE koupíte u všech velkých prodejců za 1 990 Kč.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Sluchátka Niceboy nejsou pro naše čtenáře žádnou novinkou, za poslední dobu jsme se mohli seznámit s HIVE podsie či HIVE bones. Dnes recenzovaným sluchátkům se nevíce blíží HIVE XL. HIVE 2 joy vás nebudou stát tolik peněz, jsou horší nebo nikoliv?
Není lepší věci pro zrychlení počítače nebo notebooku, než přechod z klasického plotnového disku na SSD. Ať už v podobě SATA SSD, nebo lépe NVME M.2. Nástrojů na migraci dat ze starého disku na nový zdarma je ale docela málo.

AV receiver je mimořádně užitečné zařízení, jehož význam rozhodně neklesá. Naopak je až s podivem, kolik audio-video-počítačových nadšenců by jej využilo, ale přesto jej ještě nemají. Přitom takovéto zařízení vám může sloužit 10 až 20 let. Zjistěte s námi, k čemu vám bude dobrý a jakým byste si mohli třeba udělat radost.

Spousty souborů, videa, obrázky a hudba se závratnou rychlostí rozrůstají, a už ani nevíme, kam s nimi. Než bude vše přístupné a dostupné online ještě chvíli potrvá, a tak se v mezičase můžeme upírat jedině k pevným diskům. A pokud to má mít řád a efekt, chce to síťové úložiště NAS.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek