Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Panoramatická hlava Rollei Mark II 200

05. 12. 2018

05. 12. 2018

Společnost Rollei uvádí na trh přesnou panoramatickou hlavu v excelentním zpracování pomocí které, si rozšíříte svůj kreativní rozsah o dokonalé a perfektně zpracované 360° snímky, to je Rollei Mark II 200.

Panoramatická hlava Rollei Mark II 200 udržuje fotoaparát vertikálně (ve formátu na výšku). Hlava se otáčí plynule v rozsahu 360° nebo je možné zvolit rozdělení do přesně daných kroku po 4×90°, 6×60°, 15×24°, nebo 24×15° což usnadňuje rozdělení panoramatického snímku po stejných částech. Celá hlava je vyrobena z precizně frézovaného a vysoce kvalitního hliníku. Hlava je vybavena dvojicí vodních vah pro přesné nastavení a posuvníky jsou opatřeny jasně viditelnou stupnicí v centimetrech i palcích.

Panoramatická hlava je standardně dodávána v praktickém robustním kufříku ve kterém je bezpečně složena pro snadnou pohodlnou přepravu. Rozložení a upevnění na stativ spolu s umístěním fotoaparátu, je snadné a je to otázkou okamžiku. Rollei Mark II 200 se ke stativu upevní pomocí 3/8 ” závitu a pro uchycení fotoaparátu pak slouží 1/4″ šroub. Hlava je samozřejmě plně kompatibilní s produkty ARCA SWISS a je vhodná pro fotoaparáty DSRL a DSLM, bezpečně tak uchopí fototechniku s hmotností až 3kg. váží pouhých 1171g a celkové rozměry činí 220 x 140 x 87 mm.

Na produkt Rollei Mark II 200 se vztahuje záruka 2 roky. Doporučená koncová cena činí 4990,- s DPH

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Vláda v roce 2020 schválila zavedení DPH na malé zásilky ze zemí mimo Evropskou unii. Dosud byly balíčky v hodnotě do 22 eur od daně osvobozeny. Novela zákona tak zavádí do české legislativy předpis EU, který tuto výhodu od roku 2021 ukončuje. Stát si od opatření slibuje větší výběr daní a spravedlivější tržní prostředí. Odborníci očekávají zdražení zboží a snahy o obcházení nových pravidel.
Sluchátka Niceboy nejsou pro naše čtenáře žádnou novinkou, za poslední dobu jsme se mohli seznámit s HIVE podsie či HIVE bones. Dnes recenzovaným sluchátkům se nevíce blíží HIVE XL. HIVE 2 joy vás nebudou stát tolik peněz, jsou horší nebo nikoliv?

Na trhu s příslušenstvím pro videokamery a fotoaparáty Sony, se objevil kabelový ovladač od čínské firmy JJC, která má ve svém portfoliu velké množství příslušenství v oboru pořizování záběrů, ať již statických či pohyblivých.

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek