Středa , 08. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Samsungu představil SmartTag2, chytrého pomocníka pro hledání věcí

23. 10. 2023

23. 10. 2023

Společnost Samsung na konferenci pro vývojáře oznámila novou verzi svých sledovačů položek s příhodným názvem SmartTag2. Jedná se o skvělou konkurenci zařízení AirTag, které vyrábí Apple. SmartTag2 je druhou generací lokalizačního zařízení společnosti a nyní se vyznačuje delší výdrží baterie, větší odolností a lepším pronikáním signálu s technologií Bluetooth Low Energy (BLE), takže jej můžete najít, i když skončí v podzemí.

Praktická pomůcka

SmartTag2 je také menší než předchozí model, takže se vejde do menších míst ve vašich taškách a můžete ho mít i na klíčích. Nyní má jmenovitou výdrž baterie až 700 dní, což překonává předchozí model se 165 dny a dokonce i AirTag od Applu, který vydrží na jednu baterii CR2032 přibližně jeden rok. Není to tak dlouhé jako tříletá výdrž baterie u zařízení Tile, ale je napájen baterií CR2032, kterou můžete vyměnit.

Vysoká odolnost

Pokud jste se při výběru zařízení na sledování předmětů obávali mokra, prašnosti nebo mrazu, s novým Samsung SmartTag2 již nemusíte, protože nyní přichází s hodnocením IP67. Přívěšek na klíče je také větší, aby ho bylo možné snadno připevnit kroužky na klíče, a má uvnitř kovový kroužek pro lepší odolnost.

Samsung také upgradoval svou aplikaci SmartThings Find, která nyní obsahuje zobrazení mapy na celé obrazovce a nové rozhraní, plus nově registrované značky SmartTags mají nyní v aplikaci zástupce, který je rychleji najde. K použití SmartTag2 potřebujete novější zařízení Samsung.

Nový SmartTag2 byl oznámen ve stejný den jako vývojářská konference společnosti Samsung, kde společnost sdílí nové podrobnosti o verzi Androidu One UI 6. Samsung 10. října celosvětově uvedl na trh nový SmartTag2. Ceny zatím neprozradil, ale vzhledem k ceně předchůdce by se mohla cena pohybovat kolem 1 tisíce korun za kus.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

Odolné věci máme rádi, rádi je vždy potrápíme a ještě více nás těší, když přežijí a lze napsat, že výrobce nelže a výrobek je opravdu kvalitní. Podobně tomu bude u testovaného disku HD830, který nás zaujal již asi před rokem na prezentaci společnosti AData. Doba evidentně dozrála a těžký kovový kvádřík dorazil i k nám do redakce…
Jistě znáte scény z filmů, kde, pro zvýšení napětí, při kopírování dat do nebo z počítače toho úplně nejvíc nejzlejšího padoucha prožívá hlavní hrdina perné chvíle, protože to jde prostě strašně pomalu. Kdyby měl po ruce testovaný SSD disk AData SE760, asi by si ušetřil mnoho nervů a potu...

Nepřehlédněte

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek