Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Energy Earphones Neckband 3 – vysoký komfort a bohatý zvuk

02. 02. 2019

02. 02. 2019

Společnost Energy Sistem, španělská značka audio elektroniky kladoucí důraz na originalitu a design, uvádí na trh svá první bezdrátová sluchátka v in-ear provedení s nastavitelným krčním límcem, který se automaticky přizpůsobí tvaru šíje a zajistí tak maximální komfort při nošení.

Sluchátka Energy Earphones Neckband 3 jsou vybavena dvěma 9mm reproduktory s citlivostí 97dB, poskytujícími kvalitní a bohatý zvuk. Speciální ergonomické provedení v kombinaci s nízkou hmotností o pouhých 31 gramů nabízí vysoké pohodlí při jakékoli aktivitě. Každé ze sluchátek je navíc vybaveno magnetem, který zabraňuje jejich vzájemnému zamotání v době, kdy je uživatel zrovna nepoužívá. Zařízení je dostupné ve třech barevných variantách – černá, modrá a zlato-růžová.

Energy Earphones Neckband 3 lze spárovat se zdrojem hudby bezdrátově díky technologii Bluetooth 4.2 Snadné ovládání zajišťuje řada tlačítek umístěných přímo na zařízení. Jejich prostřednictvím lze volit hlasitost, měnit přehrávané skladby a společně se zabudovaným mikrofonem také vyřizovat telefonické hovory. Součástí sluchátek je i vestavěná baterie, která zajišťuje poslech hudby po dobu až 10 hodin.

Sluchátka Energy Earphones Neckband 3 jsou kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Android, Windows a iOS a pokrývá je nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena činí 1 090 Kč s DPH.

Zdroje článku:
sdílet
tisknout

Témata pro vás

Výběr článků

K myšlence otestovat TrekStor SurfTab twin 11.6 nás přivedly dvě skutečnosti, v poslední době jej lze na internetu zakoupit za velmi atraktivní cenu a uživatelské recenze tohoto notebooku německé značky vyznívají velmi rozporuplně. Proč ale, když za dané peníze nabízí vcelku atraktivní konfiguraci jako displej s vysokým rozlišením, osvědčený procesor Intel Atom x5 či dostatek USB portů? Kde je zakopán pes?
Hledáte videokameru téměř bez kompromisů a jste ochotni za ni zaplatit vyšší částku, pak zbystřete, protože společnost Canon dodala již na podzim roku 2017 trh model Legria GX10. Konstruktérům se vše povedlo implementovat do stále ještě poměrně kompaktního těla, které padne do ruky přímo dokonale a vy s ním ihned po prvním uchopení jakoby srostete v jeden celek.
Telefony značky myPhone nejsou pro naše čtenáře novinkou, volili jsme levnější modely, které se neobešly bez kompromisů. Hammer Blade 2 Pro se nezdráháme naopak označit za vlajkovou loď tohoto polského výrobce. Do odolného těla vměstnal i výkonný hardware jako 8jádrový procesor, 6 GB RAM či 128GB úložiště s 16Mpix fotoaparátem. Podařilo se?
Aktualizováno o fotky dodaného štítu! Nedostatek ochranných pomůcek se stal v boji s nákazou Covidem-19 celosvětovým  problémem. Jejich absence přímo ohrožuje ty, kteří za nás bojují v první linii. Zdravotníci, policisté, hasiči a mnoho dalších, kteří přicházejí do styku s nákazou každý den, nemají dostatek vybavení, které by je dokázalo ochránit. To jsme se rozhodli změnit.

Nepřehlédněte

Z telefonu myPhone Hammer Iron 3 jsme příliš nadšení nebyli pro jeho hardwarovou nedostatečnost a absenci 4G. Výrobce však vyrukoval s modelem LTE, který vypadá stejně, uvnitř jde však o úplně jiný stroj. Přirovnali bychom jej ke Golfu GTI, ten je stále “lidovým” Golfem. Proti základnímu modelu s výkonem kolem 100 koní jde však o zcela jiný stroj, krotící stádo 230 plnokrevníků.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek